Jump to content

Moto Zajednica

Butt Plug

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: Kawasaki VN800A
  Citiraj

Slichno kod jednog lika u Vladichinom Hanu. Josh se lik toliko iznervirao kad je morao da otvara agregat da mu je pozlilo.

:D Kazi mi ko je? Ja sam iz VH  ;D

Meni pozadi otvorene cunke od 10cm prechnika...ponekad tako punomatom skidam ono crno garavo  :D :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

Punjenje auspuha vodom uopste nije stetno. Uvak kad perem motor napunim auspuh do vrha i ostavim tako. Sav gar i prljavstina se otkiseli do sledece voznje, pa kad upalim motor sve to izadje sa vodom napolje. Posle dolivam i ulje u masinu kroz auspuh, tako mi je lakse i pristupacnije, a ulje ne moze da se isprlja od garezi jer se ona otkiselila.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

HAHAHAH kakve fix ideje imate jbt. E bez uvrede al vi Beogradjani imate bas neke fix ideje. 15 eura za ono sranje? hahahaha

Ja sam dok sam prao auto iz fazona punio crevom auspuh sa vodom i posle kad sam upalio sam davao gas da vidim kako izlece napolje :D

PS: zadnji lonac na mom autu kosta oko 1500dinara i bio je za zamenu :D

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf
  Citiraj

Punjenje auspuha vodom uopste nije stetno. Uvak kad perem motor napunim auspuh do vrha i ostavim tako. Sav gar i prljavstina se otkiseli do sledece voznje, pa kad upalim motor sve to izadje sa vodom napolje. Posle dolivam i ulje u masinu kroz auspuh, tako mi je lakse i pristupacnije, a ulje ne moze da se isprlja od garezi jer se ona otkiselila.

Ja jos dodam i malo ferija (cini cuda cak i u hladnoj vodi) da bolje skine garez, al samo onaj sa ukusom jabuke onaj sa limunom nevalja nista

• Drug član, 1702 postova
  Citiraj

Citiraj

Ja jos dodam i malo ferija (cini cuda cak i u hladnoj vodi) da bolje skine garez, al samo onaj sa ukusom jabuke onaj sa limunom nevalja nista

A ja sam jedne godine 6 godina tako prao auspuh,i zardjao mi je menjac

• Enduraš, 6403 postova
  • Motocikl: CRF300L

i za to ima leka, elem, kad god menjam ulje dodam u masinu 300 gr antirost-a i nemam problema sa rdjom. Neki kazu da pomaze i dodavanje peska (masina se ispeskari iznutra), al to jos nisam probao.

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Aco kolko peska treba ocu ja da ispeskarim radilicu. Jer mora Dunavac ili moze i zuti pesak? Cuo sam da je extra da se uz to doda Domestos da ubije sve poznate bakterije u ulju da ne bi se ulje ubudjalo  ;D

• Drug član, 1702 postova
  Citiraj

i za to ima leka, elem, kad god menjam ulje dodam u masinu 300 gr antirost-a i nemam problema sa rdjom. Neki kazu da pomaze i dodavanje peska (masina se ispeskari iznutra), al to jos nisam probao.

To valjda fabricki odrade na ktm-u da duze traje

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: dominator650
  Citiraj

Citiraj

To valjda fabricki odrade na ktm-u da duze traje

bolje da citam ovo sto se lupa nego da gledam evroviziju ;D

• Zainteresovan, 534 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 2kf
  Citiraj

"kabouter buttplug" u Rotterdamu. Sto ti je kultura zapada, a!

media_xl_155858.jpg

auu koliki su im onda izduvi na tom zapadu...

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600v

Ja napravio od cepa za kadu. Znaci kao da mi je auspu pravljen po tome, jos ima lepo one male kuglice niklovane za koje se povuce kada hocu da izvadim. tako eto ako neko hoce da proba, za male pare ima cepove za auspuh :)

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: YAMAHA 850 TDM

Ako mogu čizme, mogu i izduvi. E sad malo je problem ako je samo jedan :-) inije baš dugotrajno rešenje. A da će da zapuši hermetočki to sigurno. Ima i novijih modela od ovog.

Pradlena.JPG

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja