Jump to content

Moto Zajednica

honda cb 400 dimi kao luda

Recommended Posts

• U prolazu, 13 postova

imam problem kod honde cb 400 dimi na levi auspuh kao luda a na desnom mnogo slabije skoro i da ne dimi,zozio sam se 10 do 15 minuta od prilike i potrosila mi je ulje skoro sve mozda je ostalo za litar,kompresija mu je 10 bari lepo ide vuce sve je ok nema da zvrci nesto u masini ili da melje jedina mana je ovo sto sam napisao

ako zna neko sta je tacno u pitanju neka ja,moje misljenje je da su gumice unapred hvala........ 8) 8) 8)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

"smrdi" na nesto sa ventilima ili karikama na tom cilindru.... eeeveentualno da pogledas karburator za taj cilindar, ali teeeeesko

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: XL 1000V

Moze da se desi da je O-ring na dihtungu glave izgoreo (imas sa svake strane po jedan i stoji na rupi za protok ulja od bloka ka glavi), pa ti sliva ulje samo u taj cilindar.

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Gumice ventila i da nema uopste ne moze toliko da potrosi ulja. Otvaranje masine ti ne gine, pa ces videti tacno sta je kad je rasturis.

• Zainteresovan, 468 postova
  • Motocikl: Magare (F800ST)

Obicno se krece od skidanja poklopca ventila a onda se skida glava i tako dalje i tako dalje.

Mora da se otvori masina, crko ti je kvar, sto bi neko rekao, pa polako i natenane, nemoj da gubis zivce jer ce sta god da je u pitanju da traje u zavisnosti od majstora, a u skladu sa stanjem motora i da te kosta.

Naoruzaj se strpljenjem, niko napamet ne moze da ti pomogne. Majstor ti ne gine, biraj pametno, forum ti je tu da ti predoci kakav je ko, preporuka je nezahvalna tako da smisli i teraj...

I srecno.

Pozz.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja