Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto, ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 26, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto' date=' ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija?[/quote'] I ja sam to videla...Proshla sam tuda neposredno posle udesa...Mada nisam mogla da provalim ko se tu u koga zakucao...Videla sam da su 2 automobila sudarena i da je motor pomeren/parkiran sa strane na trotoaru... i dechko koji skuplja delove plastika .... Ni ja nisam mogla da provalim koji je motor u pitanju... ali ako je momak koji je skupljao delove motora i vozach motora, onda je proshao bez povreda...poshto mi deluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Mart 26, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto' date=' ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija?[/quote'] I ja sam to videla...Proshla sam tuda neposredno posle udesa...Mada nisam mogla da provalim ko se tu u koga zakucao...Videla sam da su 2 automobila sudarena i da je motor pomeren/parkiran sa strane na trotoaru... i dechko koji skuplja delove plastika .... Ni ja nisam mogla da provalim koji je motor u pitanju... ali ako je momak koji je skupljao delove motora i vozach motora, onda je proshao bez povreda...poshto mi deluje ok. Kada sam ja prolazio motor je bio na sred raskrsnice, polozen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Isekoh se, tu žive Glista, Mlader i Evil... Uh što me pogaðaju ti udesi... Vozite opreznije, molim Vas! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...