Jump to content

Moto Zajednica

Novi udes

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S

Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto, ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600
Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto' date=' ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija?[/quote']

I ja sam to videla...Proshla sam tuda neposredno posle udesa...Mada nisam mogla da provalim ko se tu u koga zakucao...Videla sam da su 2 automobila sudarena i da je motor pomeren/parkiran sa strane na trotoaru... i dechko koji skuplja delove plastika ....

Ni ja nisam mogla da provalim koji je motor u pitanju...

ali ako je momak koji je skupljao delove motora i vozach motora, onda je proshao bez povreda...poshto mi deluje ok.

• Svrati ponekad, 119 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S
Udes prije pola sata na uglu 27. marta i Starine Novaka (kod postanske stedionice). Lik se zakucao u auto' date=' ali nisam stigao da vidim koji je motor, bila je velika guzva, nisam mogao nigdje da stanem. Rekao bih da nije mnogo udaren. Jel ima neko vise informacija?[/quote']

I ja sam to videla...Proshla sam tuda neposredno posle udesa...Mada nisam mogla da provalim ko se tu u koga zakucao...Videla sam da su 2 automobila sudarena i da je motor pomeren/parkiran sa strane na trotoaru... i dechko koji skuplja delove plastika ....

Ni ja nisam mogla da provalim koji je motor u pitanju...

ali ako je momak koji je skupljao delove motora i vozach motora, onda je proshao bez povreda...poshto mi deluje ok.

Kada sam ja prolazio motor je bio na sred raskrsnice, polozen

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja