termogedzo 57 Napisano Mart 25, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Od kineza, direkt iz bloka 74. Jednostavno se instalira, ne treba mu nista vise do + i mase. Kao sto se sa slika vidi, u kompletu se dobija jedan daljinac i sturo uputstvo bez ikakve seme i u potpunosti na kineskom. Nema nikakve blokade paljenja, samo shock senzor za koga mislim da se moze podesiti prema potrebama. Isprobao sam ga na mom "test stolu", mogu reci da za te pare, radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan "Nema nikakve blokade paljenja..." i tako istrcavas na ulicu i vidis lika koji ti vozi motor dok alarm "svira"! Mislim koliko para toliko muzike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Mart 25, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan "Nema nikakve blokade paljenja..." i tako istrcavas na ulicu i vidis lika koji ti vozi motor dok alarm "svira"!Mislim koliko para toliko muzike! Tako je, koliko para-toliko muzike. A da neko u dansnje vreme krade motocikle tako sto ih pali na zice....tesko. Pre ce ga staviti u kombi. Zato ovaj alarm ima funkciju jedino uz bukagije koje smo i do sad koristili, lance, disk lockove xene i ostalo. Po meni je ovaj alarm koristan za kraca zaustavljanja u gradu, kada npr. samo ostavis zakljucan korman i odes do prodavnice ali ipak cujes da ti neko dira motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan "Nema nikakve blokade paljenja..." i tako istrcavas na ulicu i vidis lika koji ti vozi motor dok alarm "svira"!Mislim koliko para toliko muzike! Tako je' date=' koliko para-toliko muzike. A da neko u dansnje vreme krade motocikle tako sto ih pali na zice....tesko. Pre ce ga staviti u kombi. Zato ovaj alarm ima funkciju jedino uz bukagije koje smo i do sad koristili, lance, disk lockove xene i ostalo. Po meni je ovaj alarm koristan za kraca zaustavljanja u gradu, kada npr. samo ostavis zakljucan korman i odes do prodavnice ali ipak cujes da ti neko dira motor.[/quote'] Sto jes jes, to je ipak nepunih 20 evra. Aj za 20 evra napravi senzor i sirenu koja pisti. Tesko, dakle braca kinezi rade za sve pare. (a onda kupi Xenu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan "Nema nikakve blokade paljenja..." i tako istrcavas na ulicu i vidis lika koji ti vozi motor dok alarm "svira"!Mislim koliko para toliko muzike! Samo cu da konstatujem da ljudi (prolaznici) naprosto postanu gluvi kada svira bilo koji alarm,stavishe, okrecu glavu da ne znaju sta se desava i zasto svira,uopste se ne obaziru, tako da mislim da je ovo potpuno nezahvalno, bez obzira na jako nisku cenu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 26, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Samo se nadam da ce alarm biti dovoljno glasan da ga ja cujem i da izletim sa nekom cevkom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 4, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan to je za skutere alarm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je razlika izmedju alarma za skutere i za motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel si mu merio amperazu kad je aktiviran? Kolko vuèe struje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 5, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si mu merio amperazu kad je aktiviran? Kolko vuèe struje? To je prvo sto sam uradio. 8.5 - 9 mA. Koliko sam ranije citao, kvalitetni alarmi bi u aktivnom rezimu trebali vuci oko 5-6 ili ispod 5 mA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Dobra osnova za budzenje! Uzecu ga sigurno, za ove smesne pare, pa onda srafcigercic, osiguraci, tva-tri toplomera, par zicica.....i na kraju dobijes alarm sa senzorom pokreta i visestrukom blokadom motora, i sve to za 1500 (+100, 200) din! Motor vezujem lancem uvek, pa ce ovo biti lep dodatni security fix Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ni tih 9mA nije mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spartan 0 Napisano April 7, 2007 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Moze li preciznije objasnjenje gde si uzeo alarm,da nelutam medju Kinezima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano April 7, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano April 9, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima u pancevu za 2000din sa dva daljinska,ima blokadu motora,radjen je za skutere ali uz dodatak jednog relea radi i na motociklima,sve super radi,ima i mogucnost paljenja preko daljinca...ja sam prezadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano April 9, 2007 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li preciznije objasnjenje gde si uzeo alarm' date='da nelutam medju Kinezima.[/quote'] Zgrada u sredini, izmedju onog novog svekineskog centra koji je najblizi bloku 45 i onog koji je najblizi gradu. Drugi sprat, lokal sa ugradjenom klimom. Unutra je samo tehncika roba, sirene za alarme, kucni alarmi itd. Ja sam uz cenjkanje ovaj moj uzeo za 1350, tako da se za toliko verovatno moze uzeti i ostalim danima osim vikenda kada je manja guzva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 7, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno Wice-ovom, 1500 din, buvljak Bubanj Potok, dva daljinska sa mogucnoscu montiranja kljuca, sirena, blokada, sok senzor sa podesavanjem osetljivosti, daljinsko paljenje i gasenje, i dva kineza gratis koji se montiraju ispod oklopa i reze na prolaznike !!! Sta ces vise za te pare! Za uputstva i pomoc oko montaze javite se na PM, ima par zackoljica!!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slicno Wice-ovom' date=' 1500 din, buvljak Bubanj Potok, dva daljinska sa mogucnoscu montiranja kljuca, sirena, blokada, sok senzor sa podesavanjem osetljivosti, daljinsko paljenje i gasenje, i [b']dva kineza gratis koji se montiraju ispod oklopa i reze na prolaznike[/b] !!! Sta ces vise za te pare! Za uputstva i pomoc oko montaze javite se na PM, ima par zackoljica!!! :wink: xexexe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...