shandor 0 Napisano April 14, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko nekoga ko radi farbanje koznih jakni.....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Odzacima coveka koji profesionalno farba kozu za vecinu etilena po Vojvodini...meni je farbao kompletna sedista od Jaguara i kozni mantil kog sam ofarbao pre 10 godina i nikada ne bi provalio da je farban... Bio sam mu par puta u fabrikici i citava cuda ima za kozu, susare, cistione i sta ja znam..uglavnom je verovatno najbolji jer ja sam nosio u Novi Sad a oni nose njemu..... Ne znam adresu ali se covek zove Pavle i sigurno se lako moze naci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan ajde ako nadjes slucajno neku informaciju javi mi...pozdraw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 15, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Covek je Slovak i Pavle se zove....ne mogu naci jos informacija ali kazem ti da dobro radi i video sam jakne ko nove izgledaju kad ih on dubinski ocisti i ofarba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...