Jump to content

Moto Zajednica

Pade covek !

Recommended Posts

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Juce oko 15h na pravcu kod siva lezi crni KTM (neki DUKE) a okolo seta lik malo odran i izguljen, Duke_Bgd i ja stadosmo, pitam lika jesi ok, a on onako u blagom shoku vrti glavom i nervira se !!! malo dalje iza bajka, stoji neki auto, vozac ispred njega i gleda unezvereno u bajkera ! motor i kola su imali strane table ! Dali neko zna nesto o ovome ! Kako je bajker ? Uhhh ! Pocinje "zezanje" !!! :(:(:(

Pazite ljudi !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Motor lezi uz ivicu a iza njega, auto 35-40 metara, dali ga je auto gurnuo ili motor obilazio a auto krenuo u prestrojavanje po ga zakacio ! ne znam, ostao je trag kliznja iza motora ! :(

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600
Pocelo je pocelo...

Poranili smo ove godine... :cry: :cry: :roll:

Poranila je i sezona... sve mi se cini da ce statiscki ova godina biti gora od prethodne... mnogo vise motora ima nego ranije, mnogo vise pristupacnijih motora, mnogo vise neiskusnih vozaca sa jakim masinama tako da...

Guest Cubric
Poranila je i sezona... sve mi se cini da ce statiscki ova godina biti gora od prethodne... mnogo vise motora ima nego ranije, mnogo vise pristupacnijih motora, mnogo vise neiskusnih vozaca sa jakim masinama tako da...

Ljudi, ovo nista ne valja kako je krenulo.

Mada mislim da se to najvise dogadja jer je relativno blaga zima, pa svi teraju motore, a asfalt je jako hladan jos uvek, pa to samo kliza. Meni je par puta proklizao prednji, a uopste nisam naglo zakocio. Vec sam video sebe kako brisem prasinu sa puta.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja