mad_max0204 100 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Sobzirom da vozim motor sa V-Twin agregatom vibracije u kormanu su mi dobro poznate. Postoje razni nacini da se te vibracije smanje ili neutralisu jer je jako neprijatan osecaj utrnulih ruku posle 5-6 sati voznje. Moje resenje je sledece: Otisao sam kod coveka koji mi je napravio tegice koji su umesto 140gr skoro 500gr. Moze da se kupi i od Pan European modela koji je 360gr ali sam se ja odlucio na najteze resenje: celik koji sam posle niklovao i to izgleda ovako: Pomaze mnogo. (slike su loseg kvaliteta ali se ipak vidi dovoljno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja sam to drugacije rijesio,stavio sam mekane rucke i nemam nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pola kilograma :shock: nadam se da su ti svi šrafovi na prednjoj viljušci namazani lokatajtom. meni se èini da æe to da prouzrokuje odvijanje na sve strane. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 25, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Meni ništa ne drma, nit vibrira! Proveri toèak, da nije iz centra. Protiv bolova desne ruke na dužim relacijama jedino je plastièna podloga, što se montira na gas ruèku. Kažu, da je od koristi. Nabavièu! Manuelni tempomat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...