coolair 14 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Sirenu 12V, 2 kontakta (od juga, keca...) ispravnu, za što manje para kupujem. Originalna na KLEmentini riknula od starosti Može neka kao na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 14, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Podrani u subotu do Bubanj-potoka i kupi za 50-100 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan moj ti je savet da kupis "dva nervozna kineza" ... u nasoj zemlji je bitnije sirena od kocnice... bubanj potok mislim da ima odlicnu ponudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano April 14, 2010 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima, moje sirene se cuju sa dusanovca do Avale, a sve cetiri su sa Bubnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano April 14, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Dam ti ja u subotu ispravnu sirenu iz Louisa. Nije nova, kupljena prošle godine. Ja mislio da me 'be ona, a u stvari bila struja. Naravno- poklanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...