Gaga 2 Napisano Mart 24, 2007 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li neko zna nesto o ovoj firmi? Danas sam bio na sajmu, pa mi se dopala jedna jakna, gore pomenute firme,cak je i cena jako pristojna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da li neko zna nesto o ovoj firmi?Danas sam bio na sajmu' date=' pa mi se dopala jedna jakna, gore pomenute firme,cak je i cena jako pristojna.[/quote'] uf,spool je jeftin ali je ipak niza klasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 25, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Budzetna marka, ali meni se jako svidjelo kao rade. Cijene su im vise nego povoljne, a kvalitet i zavrsna obrada i vise nego solidan. Meni u bilo kojoj cjenovnoj klasi u njihovom domenu nema boljeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 55 Napisano Mart 25, 2007 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Kupih njihove pantalone u subotu, nisam stigao da ih probam na motoru, ali za taj novac, nista slicno ne mozes da kupis od renomiranih proizvodjaca, naime, ovaj model je KIRK i imaju homologirane protektore na kukovima i kolenima,skidajucu termo postavu,duplo kopcanje napred, zatim povisheni deo na ledjima (umesto pojasa) i imaju rajfeslus koji mozes da zasijes na jaknu u da po potrebi vezes jaknu i pantalone..cena im je 95 E,dok su slicne kod drugih proizvodjaca od 130-140e pa na gore..evo i jedne sture slicice da vidis od prilike kako izgledaju evo i linka.. http://www.hjc-europe.com/spool_eng/kirk_pts.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...