Duh 4 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svim drugarima sa foruma koji su mi pomogli danas da upalim motor, i da ne ispadnem kompletan ludak pred komsijama koje su me gledale pola sata kako guram motor uz ulicu i psujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi imao upaljac? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sibice... i jedva sam se suzdrzao da ih ne upotrebim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan u takvim trenutcima pomaze i petarda u rezervoaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sibice... i jedva sam se suzdrzao da ih ne upotrebim... Nisam imao problema sa paljenjem (kod MZ se to lako napravi) al kad setim kad mi pukla guma na bulevaru, kod orla, posle 8 uvece a ja stanovo na karaburmi... pa guraj, guraj, guraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sibice... i jedva sam se suzdrzao da ih ne upotrebim... Nisam imao problema sa paljenjem (kod MZ se to lako napravi) al kad setim kad mi pukla guma na bulevaru' date=' kod orla, posle 8 uvece a ja stanovo na karaburmi... pa guraj, guraj, guraj...[/quote'] e,sstruja,da si bio u to doba clan foruma,mozda si mogao nekoga naci i da ga nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam sibice... i jedva sam se suzdrzao da ih ne upotrebim... Nisam imao problema sa paljenjem (kod MZ se to lako napravi) al kad setim kad mi pukla guma na bulevaru' date=' kod orla, posle 8 uvece a ja stanovo na karaburmi... pa guraj, guraj, guraj...[/quote'] Pa nije ni ovde nesto tesko, nego ja nisam znao e' date='sstruja,da si bio u to doba clan foruma,mozda si mogao nekoga naci i da ga nosi [/quote'] To sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti Yamahica posle normalno palila? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxa, neces verovatni, ali samo sto sam vezao kacigu, ma niste ni izasli iz moje ulice, da krenem, i ugasi mi se motor Sto je to glup osecaj, a stojim u mestu... Upalih nekako na kurblu, da nisam uspeo, samo bih ostavio motor sa sve kljucevima onako na sred ulice, pa nek uziva neko drugi... I kao vrhunac svega, kad sam zahrsio voznju, parkiram motor, oslanjam na copavu, i izgleda da ga nisam lepo oslonio, krene da pada... Sreca pa imam dobre reflekse pa sam ga prihvatio nekako na 30cm od zemlje... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan To je samo loš dan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ti i onaj jadni marsovac, ruku pod ruku da se uvatite, sa vašim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Mart 24, 2007 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za zajebanciju, MARSOVCA "u'vatilo lishce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti i onaj jadni marsovac' date=' ruku pod ruku da se uvatite, sa vašim motorima [/quote'] Lako je tebi bilo da upalis kad smo te Pedja i ja gurali... Ja sam ga vec umorio, i onda si ti dosao skoro na gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 25, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan a ja kazem da vredi razlika u cijeni izmedju mog motora i YBR-a, s obzirom da isto izgledaju, nesto se preracunah super sam prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan '''' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo do akumulatora je stvar... Inace pali ko mina kad mu ukljucis dovod goriva... (ovu sitnicu sam danas zaboravio, i ubio se pokusavajuci da upalim) :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo do akumulatora je stvar... Inace pali ko mina kad mu ukljucis dovod goriva... (ovu sitnicu sam danas zaboravio' date=' i ubio se pokusavajuci da upalim) :mrgreen:[/quote'] :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan I najboljima se desava.... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...