speedfreak 55 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi anlaser za srada,izgoreo mi je rotor na anlaseru,pa ili ceo mi treba ili samo rotor,ako neko ima neka ostavi pp ili broj tel ovde inace mitsuba sm-14 12v sa strane otstampano 5 y kn hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam 0641980814 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedfreak 55 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati 1098 Prijavi odgovor kao problematičan ok primljeno k znanju ,cim budem dolazio za zr javicu se da nemas mozda top za srada 3 rupe i poklopac sedista zadnjeg??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rači 9 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Inđija Motocikl: GSXR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Mr Racer anlaser i jos nesto delova probaj njega da kontaktiras. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...