King La 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi kaze koliko milimetra ili kako vech, treba da imaju "zubi" na lanchaniku tj. kako da vidim da je lanchanik OK? Koliko treba lanac da je zategnut? TACHAN broj radnje koja prodaje lanac i lanchanike za Kawasaki KLE u Srbiji Hvala,Stevan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Stevane! Evo ti Batin broj 0648327035! Sve sto te interesuje Bata ce ti reci i stvarno je covek za primer i ima sta ti treba! Veliki pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 12, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je lančanik istrošen vidićeš kada ga opereš, zubi mu postanu skroz oštri. Lanac treba da ima lufta 3-4cm, znači kad je motor na točkovima, deo lanca između prednjeg i zadnjeg lančanika sa donje strane treba da ima luft gore-dole 3-4cm, ne više i ne manje. Lanaca imaš na nekoliko mjesta u Srbiji, u Beogradu imaš par radnji koje ih prodaju, deo je kataloški tako da uglavnom nije problem da se nađe. Evo i jedan koristan link http://www.didlanci.com/uputstvo.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
King La 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Sada sam se chuo sa batom,javlja mi za koji min. kolika je cena ....bla,bla... da,Bata mi reche da lanac dokle god moze da se zateze ( OK-je) shto znachi da nechu morati da menjam,a vidim da moze da se zategne.. Lanchanik mi nije bash OSHTAR,mislim jeste malo zaoshtren,ali bolje da ga ja menjam nego da razmishljam shta,kako .... HVALA! e,da...kada sam vech ovde aj da iskoristim priliku i pitam vas : koja je cena svechica za kle? i jel' mora neka posebna ili kako vech ? Malo smaram,ali ja sam nov u ovome,motor sam kupio pre par dana,pa bih malo da se edukujem o njemu tj. KLE-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 12, 2010 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lanchanik mi nije bash OSHTAR,mislim jeste malo zaoshtren,ali bolje da ga ja menjam nego da razmishljam shta,kako .... Sto se ovoga tice nemoj da menjas samo lancanik nego kad menjas menjaj ceo set. Vozi dok bude moglo da se zateze pa onda sve u kompletu. koja je cena svechica za kle? i jel' mora neka posebna ili kako vech ? Sto se cene tice moze da bude jeftinije od 1000din po komadu ako su obicne, kvalitetne, u pitanju ili nesto preko ako su u pitanju iridijumske. Ove druge nemas potrebu "cesto" da menjas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
King La 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Kle Prijavi odgovor kao problematičan Znachi ti mi preporuchujesh da ja malo zategnem lanac i da vozim "dokle god ide" pa da menjam sve u kompletu .... OK,ali mene plashi da se ne uputim na dalji put npr. 300-400 km. pa da mi se neshto usput dogodi sa istim Mislim ,nemam pojma,slabo se razumem,zato i pitam.. Hvala za svechice...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Znachi ti mi preporuchujesh da ja malo zategnem lanac i da vozim "dokle god ide" pa da menjam sve u kompletu .... OK,ali mene plashi da se ne uputim na dalji put npr. 300-400 km. pa da mi se neshto usput dogodi sa istim Mislim ,nemam pojma,slabo se razumem,zato i pitam.. Hvala za svechice...! Ništa se ti nebrini, samo nemoj da ti bude previše labav lanac i teraj koliko ti volja i gdje ti volja, i naravno redovno podmazuj (pogotovu ako si vozio po kiši)...A čak se može i skratiti lanac pa opet voziti (ne savjetujem, ako se baš nemora) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanarinac76 4 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 56 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan OK,ali mene plashi da se ne uputim na dalji put npr. 300-400 km. pa da mi se neshto usput dogodi sa istim na kle-u ne može ništa loše da se desi na 300-400km ;D ali ipak ako sumnjaš u ispravnost, kod majstora, ili barem vozi opreznije (ne ispituj krajnje granice motora ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
herodikus 3 Napisano April 13, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po tome kako si opisao mislim da nema potrebe jos da ga menjas. Ja sam moj lanac i lancanik zamenio tek kad je poceo da preskace ;D Sve sto te zanima o KLEu, imas u temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16509.msg789551#msg789551 Tamo postavi sve sto te zanima i vrlo brzo ces dobiti odgovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...