bajone 304 Napisano April 10, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan kupujem nosac za kofer. ne znam koliko litara ima kofer, to je ona varijanta stane kaciga unutra. dakle, nosac za manji kofer. hitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 10, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan dakle, u pitanju je samo ona plasticna ploca ili kako se vez zove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan dakle, u pitanju je samo ona plasticna ploca ili kako se vez zove. Samo ta ploča postoji od svakog proizvođača u više varijanti i ne postoji univerzalna. Moraš precizno reći ko je proizvođač kofera i koji je model kofera za koji ti treba ploča. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 10, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao..pogledacu sutra, mada ne pise na koferu neko ime proizvodjaca ili slicno..sto ne prave te stvari univerzalne..tri velicine i to je to...ehh.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Plocu Za Givi i Kappa Kofer ona manja varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano April 11, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Plocu Za Givi i Kappa Kofer ona manja varijanta Može li se znati cena, i mene zanima, ali postavljač teme bajone ima prednost, naravno. Da li je ona ovoga tipa: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 11, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan snasao sam se, ushrafio sam ga direktno. vujo, prepustam tebi...pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...