Jump to content

Moto Zajednica

cbr 600 f2 - pitanje pumpa

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

imam jedan mali problemcic koji sam nadam se resio, pitanje je sledece .

honda  cbr 600 f2 ,  crkla mi je pumpa za  gorivo , a posto je nova  100e, nema se  sad trenutno do plate ja sam  prevezao gorivo  bez pumpe , i  motor mi  ide  kao i sa pumpom,  dali je to nesto  stetno za  motor i dali moram kupovati pumpu. hvala  i pozdrav. p.s. honda je  94 godiste karburator

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 161 postova
  • Motocikl: Honda XLV 750R

Vozi tako slobodno, samo neće moći rezervu da iskoristi do kraja. Ja sam moju skinuo pre dve godine sa mog 900RR-a; pa model posle mog (sc 33), fabrički je nema. A ako baš hoćeš pumpu, traži za Suzuki Svift 1.3 (automobil), mislim da je nova upola jeftinija a identične su. Firma Mitsubishi ih pravi i za motore i automobile - univerzalna stvar. A prvo rikne to jebeno platinsko dugme...

I nebi bilo loše da skineš filter goriva zbog boljeg protoka kad je motor pod punim opterećenjem, ali probaj prvo...

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: virago 535

mozes slobodno da vozis bez pumpe na slobodan pad , samo je problem ako ti je gorivo u rezervoaru ispod polovine nece da radi jer nema pritisak da gorivo silazi do karburatora , ovako je sve ok

• U prolazu, 39 postova

ja sam meni ovih dana zamenio filter za gorivo jer me bas zaje....pa mi malo cudno bilo da nemam pumpu, raspitivao se  i  saznao da pojerini cbr nemaju pimpu nego neki vakum koji koliko sam skapirao sluzi  za  pustanje goriva u karbove , a nemam ni taj vakum ide mi jedno crevo iz  slavine u filter , pa nisam imao nikakvih problema ni sa rezerrvom  radila mi  hondica

• Integrisan, 9717 postova
  • Motocikl: ---Honda---

I ja sam je skinuo sa 1000f,nema razlike...

Za moj motor pasuje od mitsubishi colt-a,dzek je izti znaci samo postaviti.Potrazi na otpadima 20-30e kosta.

Pogledaj i relej ispred pumpe mozda te on zeza.

Pozdrav Nenad.

• Svrati ponekad, 275 postova

Nikako  ne stavljaj pumpu od kola! Honda cbr 600f2 fabricki nema pumpu. Ima F1 i F3, ali dvojka nema. Ona ima membransku slavinu. Pumpa ti odgovara od bilo kod cbr-a, zzr-a, zxr-a, zx9... Identicne su.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja