sstruja 115 Napisano Mart 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taman da bude 07.04. kada se budem vracao iz Trebinja Nije li 8-og uskrs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 22, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taman da bude 07.04. kada se budem vracao iz Trebinja Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je,imamo li dovoljno vremena za 31-3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde taman da bude 07.04. kada se budem vracao iz Trebinja Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je' date='imamo li dovoljno vremena za 31-3[/quote'] Ja tada necu imati motor, al cu videti da dodjem kolima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 22, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan sustina naseg druzenja je da se upoznamo popijemo pojedemo i ugovorimo ture za putovanja,tako da ne gubis puno ako dodjes autom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan sustina naseg druzenja je da se upoznamo popijemo pojedemo i ugovorimo ture za putovanja' date='tako da ne gubis puno ako dodjes autom[/quote'] Gubim uzivanje u putu... kad idem kolika ko da sam u kutiji... odsecen od svega.. Samo bih zbog druzenja i ljudi dosao... visim po ceo dan ovde a samo par vas znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 22, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan sustina naseg druzenja je da se upoznamo popijemo pojedemo i ugovorimo ture za putovanja' date='tako da ne gubis puno ako dodjes autom[/quote'] Gubim uzivanje u putu... kad idem kolika ko da sam u kutiji... odsecen od svega.. Samo bih zbog druzenja i ljudi dosao... visim po ceo dan ovde a samo par vas znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan sstruja :: mad_max0204 :: Ajde taman da bude 07.04. kada se budem vracao iz Trebinja Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je,imamo li dovoljno vremena za 31-3 Meni 31 vise odgovara, jer u skladu sa pricom od ranije, vec dogovaram sa nekim bajkerima iz Valjeva rostilj ovde, na Drini za vikend nakon, tj 7-8. Obavjesticu kad bude definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan bobane vodi racuna da ne napravimo za isti termin dva okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 23, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan OK, Daco, pazio sam Samo se nadovezujem na tvoj predlog za 31. a nije problem pomjeriti, naravno, samo jos ne vidim da sam se sudario s necijom idejom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Meni 07.04. vise odgovara. 31.03. mi je slava. Puna kuca gostiju... Mogli bi 31.03. doci do mene na pice a 07.04. da rostiljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Meni 07.04. vise odgovara. 31.03. mi je slava. Puna kuca gostiju...Mogli bi 31.03. doci do mene na pice a 07.04. da rostiljamo stvarno si uporan za sve,moramo se upoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Meni 07.04. vise odgovara. 31.03. mi je slava. Puna kuca gostiju...Mogli bi 31.03. doci do mene na pice a 07.04. da rostiljamo stvarno si uporan za sve' date='moramo se upoznati[/quote'] :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je Paaa... baš i nije....uskrs je malo ranije....8-og je VASKRS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je Paaa... baš i nije....uskrs je malo ranije....8-og je VASKRS Zare,8-og je i uskrs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je Paaa... baš i nije....uskrs je malo ranije....8-og je VASKRS Zare' date='8-og je i uskrs[/quote'] Sjetio sam se kasno,ali tada nisam ima odakle da ispravim...rakija od dunje je èudo... :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Nije li 8-og uskrs? da upravu si uskrs je Paaa... baš i nije....uskrs je malo ranije....8-og je VASKRS Zare' date='8-og je i uskrs[/quote'] Sjetio sam se kasno,ali tada nisam ima odakle da ispravim...rakija od dunje je èudo... :oops: :oops: :oops: zare,sasa tema je rostilj i pice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 24, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste li odlucili konacno oko datuma,iduci vikend je blizu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za 31/03 sasa bio sam sa mihailom veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde se vi lepo smislite za datum pa da se pridruzim ako sam tu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 24, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za bio koji datum i bilo gdje samo da nije bizu da ima da se vozi,ali da ne cekam dugo,zato mislim a je 31/03 povoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu taj vikend zbog utakmice, a i plus najavljuju kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ako je kisa onda propada,ako je dobro onda idem sam u lazarvac,u svakom slucaju u iducem mjesecu bi morali da se negdje sretnemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Mart 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ako je kisa onda propada' date='ako je dobro onda idem sam u lazarvac,u svakom slucaju u iducem mjesecu bi morali da se negdje sretnemo[/quote'] Pa kad raspalimo rostilj nas dvojica... Pa sopska salata... I niko ne kuva kafu bolje od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Mart 25, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan ako je kisa onda propada' date='ako je dobro onda idem sam u lazarvac,u svakom slucaju u iducem mjesecu bi morali da se negdje sretnemo[/quote'] Pa kad raspalimo rostilj nas dvojica... Pa sopska salata... I niko ne kuva kafu bolje od mene ok.pa cemo drugi dan da postavimo slike na forum...tamo gdje su dvojica to je vec drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 25, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,nema kise,Sasa dolazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...