rale 1 Napisano Mart 21, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan ako moze mala pomoc,vrisnula mi je leva sijalica na faru,a posto nije bas bilo mnogo lepog vremena a i ja nisam imao nesto slobodnih dana pa se jos nisam dobro upoznao sa mojom ljubimicom,zamolio bi da mi kazete koja sijalica ide u far? vidim da je neka halogena ali koja? i koje je jacine 12v ???W i da li da stavljam one sto daju zuti ili beli odsjaj. thanx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan skini je dolje,procitaj podatke i kupi istu za taj posao ti treba tri minute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 21, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan matori pa nisam pitao bez razloga,moja ruka nije bas toliko mala da je provucem izmedju cajgera i oklopa,morao bi nesto od toga da skidam da bi provukao ruku. zato sam pitao ako neko zna :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 21, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pa na isto ti dodje jer ionako moras skinuti da bi stavio novu ali procitaj sta pise na zarulji i kupit ces ju na prvoj benziskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 21, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan pa na isto ti dodje jer ionako moras skinuti da bi stavio novu ali procitaj sta pise na zarulji i kupit ces ju na prvoj benziskoj HE HE :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 21, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan hvala na "pomoci",mislio sam malo da ustedim na vremenu,da je kupim pa da je zamenim kad budem imao slobodno.ali hvala u svakom slucaju. moderatori mogu slobodno da obrisu ovaj topic...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Mart 21, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Rale ja znam al necu da ti kazem.Moras da se naucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 21, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan hvala miko :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 22, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imas pored bioskopa partizan radnju sto prodaje Osram sijalice koje svetle 20% jace od obicnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 22, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan thanx cope,pogledacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 22, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Imas pored bioskopa partizan radnju sto prodaje Osram sijalice koje svetle 20% jace od obicnih. Mali off. Znas li mozda da li imaju Osramove i za autiomobile u toj istoj radnji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...