despic 7 Napisano April 5, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan godiste:2006 presao:13500km cena:3600e ili dajem i kola http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=16471&catid=32&Itemid=62 i menjam za z 750 ili slicno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Gde je kupljen? Ima li neke ogrebotine, ostecenja, klizanje itd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
copkerovic 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje TDM 850 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto za tebe ili buduceg vlasnika http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43223.msg644653#msg644653 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ma de...mnogo je ruzan sa koferom...imam jeftinije i prakticnije resenje...bisage i tank torba... motor je kupljen kod nas...ja sam drugi vlasnik...neogreban... prodajem ga samo zbog njegovog jaceg rodjaka Z-ea... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Pitam te jer rucica kvacila deluje iskrivljena... Jer ima neki popust za kesh? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan nije iskrivljena 3500e...ni dinar ispod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ajk kad pominjes zeca,dali bi odgovara zamena er 6 n + kes za zeca 2009 godiste,ortak je prodao er 6 n pa uzeo novog zeca sad bi da se vrati na njega opet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi da se vrati? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan problem je sto nemam pare...rekao sam vec...dajem i kola i er6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi da se vrati? Ne znam,ne moze da mi da opipljiv razlog ili ga ja ne razumem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 12, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan pre neki dan sam pricao sa tipom koji ima i er6 i Z...vise voli er6...manje trosi...laksi je i okretniji... i on prodaje Zea...i to povoljno...samo sto i on trazi kesh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 12, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a sto bas mora z750? hornet je isto tu negde... bandit fazer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan sve sam to probao...i nista nije u tom rangu nije kao Z...mada i nisam ja nesto preterano za taj fazon...ali kad se mora... ne bih se bunio ni da mi neko ponudi neki zanimljiv zxr,ili r6... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 14, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ZA 065 47 44 007 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako bre nije u rangu, pa svi imaju po 100 konja i da znas, taj z ne moze trecom da se digne, mozda moze prvom, mozda... naravno pricamo na gas a ne na kvacilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan fazer ima 95ks...i vise je touring... bandit 80...i isti q ko fazer jedino stariji horneti imaju po oko 100ks...od 07 imaju po oko 80ks...al jel lepsi z ili bilo koji od ova 3!?a i z ima 107 ks ne dize se na gas...bar ortak ne moze... oblache sta si me napo!? ;D cucemo se ako me uvati frka za nekim R-om gledo sam juce biker boyz pa sam se primio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan fazer ima 95ks...i vise je touring... bandit 80...i isti q ko fazer jedino stariji horneti imaju po oko 100ks...od 07 imaju po oko 80ks...al jel lepsi z ili bilo koji od ova 3!?a i z ima 107 ks ne dize se na gas...bar ortak ne moze... oblache sta si me napo!? ;D cucemo se ako me uvati frka za nekim R-om gledo sam juce biker boyz pa sam se primio... Covek nisam napo, daleko bilo, samo posteno dajem ponudu, da ne mislish da sam neozbiljan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3326 Napisano April 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan despicu evo ti ovog trazi tako nesto za te pare.De mu to prodaj samo da nesmara vise(eba me djavo pa pisah u njegovoj temi sad ubi 7 strana) ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51432.140;topicseen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan @oblak - kazem,imam te u vidu @cobra - sta da ti kazem,sledeci put,pazi gde komentarises Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3326 Napisano April 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sta si htio reci? Procitaj prvu stranu , oce do 3500eura a er6n je jedna od varijanti. ?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano April 15, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan nema covek para i ja da imam para kupio bi Zea nikad ovaj ne bi prodao...al jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3326 Napisano April 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam citao sve postve ali znam na pocetku price da je bilo do 3500 , pa je onda krenuo od chopera do zujalice i tu sam odustao. Nego nemoj da iznevjeris pa da kupis neku seriju da budes dio garnizona Sretno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan ako te interesuje potpuno nov maxi skuter Beneli Velvet sa 0 km i 2 god garancije i doplata za kawu mozemo se dogovoriti pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...