Jump to content

Moto Zajednica

Nisam te video, sta je?! Hoces da se bijes?!

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova

Slažem se da smo ugrožena vrsta na putevima, sam sam mnogo puta bio bezobrazno isečen, odguran skoro izvan puta, nevidljiv i sa upaljenim farovima ali IPAK!

Izbrojte do 10, ne valja odmah ulaziti u fizičke kontakte prvo zbog zakona o javnom redu i miru gde možemo odmah otići u zatvor i još platiti veliku kaznu a i zbog poboljšanja imidža svih nas na 2 točka :D

Lepo je Karadjordje napisao da je izbegavao njihove namerne nasrtaje od Slavije, preko srpskih vladara, tunela, mosta, sve do Usca, sto mu dodje nekih 5 km. Kako to mislis odmah? Sta je trebao da uradi? Da im da da popune anketu, da li se radi o "...upadu, prepadu ili normalnom ponasanju tokom noci..."? (A sve u cilju ocuvanja lepog imidza....?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Jeftino su prosli...

• Svrati ponekad, 220 postova

Mislim da je vreme da se otvori glasanje, ko sta nosi u voznje, od ubedjivaca i univerzalnih prevodilaca  ;)

Nemoj bre, pohapsice nas  ;D

Nesto si mi sumnjiv, da te nisu plavi infiltrirali  :D

i meni se cini da je ubacen da nas posmatra a mozda i posvadja!  ;D

tipa:ko ima duzu,deblju,cvrscu...palicu ili sipku ili sta vec...  ;D  ;D  ;D

• Svakom po zasluzi, 12472 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Nikola, ako nisi shvatio da sam ja to uopšteno rekao, nevezano za naslovni post u temi onda ti ja tu ništa ne mogu. :D Probaj da ponovo, polako pročitaš moj post. :D

Glas razuma uvek kaže da izbegnemo fizičke konflikte kad god možemo.

Nikola, ako nisi shvatio da sam ja to uopšteno rekao, nevezano za naslovni post u temi onda ti ja tu ništa ne mogu. :D Probaj da ponovo, polako pročitaš moj post. :D

Glas razuma uvek kaže da izbegnemo fizičke konflikte kad god možemo.

Slazem se, apsolutno. Dakle, jel Karadjordje mogao da izbegne fizicki sukob te noci? Kako se tebi cini? Sta bi ti uradio da si bio na njegovom mestu?

• Ne silazi, 6320 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Mislim da je vreme da se otvori glasanje, ko sta nosi u voznje, od ubedjivaca i univerzalnih prevodilaca  ;)

Nemoj bre, pohapsice nas  ;D

Nesto si mi sumnjiv, da te nisu plavi infiltrirali  :D

i meni se cini da je ubacen da nas posmatra a mozda i posvadja!  ;D

tipa:ko ima duzu,deblju,cvrscu...palicu ili sipku ili sta vec...  ;D  ;D  ;D

Ne znam ja nista. Ja nisam odavde  ;D

• Drug član, 1392 postova

pa ili da im plati svima pice ili da mu slucajno ispadne svecica iz motor ai gle cuda pravo na soferku

e koliko kosta soferka za taj mali auto?  ;D

Arakis, podseticu te na neke tvoje ranije postove:

Odg: Odlazak na Rajac, subota 25.10.2008.

« Odgovor #380 poslato: 27.10.2008. 16:59 »

Svi smo naviknuti na moralne postulate u svakodnevnom životu i striktno ih se pridržavamo.

Ali...

Zamislite kolonu ljudi na motorima, koji stalno gledaju ispred sebe i u retrovizore, pazeći svako na svakog da mu se nešto ne desi, bodreći samog sebe i sve ostale da izdrže na onoj hladnoći i magli. Svi su kao jedan.

Sve što remeti takvu harmoniju izaziva bes svakog normalnog čoveka, a još ako je neko iz društva životno ugrožen, barijere i postulati padaju, to je normalno ljudsko ponašanje - odbrana golog života i odbrana druga pored tebe koji je u istoj opasnosti.

ZAto se reagovalo kako se i reagovalo, čak mi se čini da su momci imali ogromne moralne kočnice, što je vrlo pohvalno i na svom mestu.

A tvojim postom search: "Lalajko, vrati se..." nisi mogla drugare gore da pljuneš, moje je iskreno mišljenje.

(Naravno, ne zbog našeg druga Lalajka, već na tvoju aluziju...)

• Svakom po zasluzi, 12472 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Opet.... :D

Slažem se da smo ugrožena vrsta na putevima, sam sam mnogo puta bio bezobrazno isečen, odguran skoro izvan puta, nevidljiv i sa upaljenim farovima ali IPAK!

Izbrojte do 10, ne valja odmah ulaziti u fizičke kontakte prvo zbog zakona o javnom redu i miru gde možemo odmah otići u zatvor i još platiti veliku kaznu a i zbog poboljšanja imidža svih nas na 2 točka :D

Živi smo ljudi, sa svojim ličnim problemima i frustracijama, neko ima fitilj neko samo kapislu pa odmah eksplodira...kako ko. :D

Ne odobravam nasilje ni u kom smislu ali po nekad se baš desi kada situacija pređe sve normalne granice...u tom smislu normalno je braniti svoj život kad je direktno ugrožen (kao što se desilo našem drugaru Karađorđu) ali u ogromnoj većini slučajeva je bolje prećutati i mirno nastaviti dalje.

• Svrati ponekad, 331 postova

vise se ne treba cuvati nagruvanih celavaca sa kajlama u dzipovima i na rrrrovima

sad pazi na motoriste sto voze endure i teraju sve po propisima 50kmh

i pazi da ih ne obidjes brzo, mada, tog pegaza ja obidjem na rolerima, ili kakvom skejtu cak ako je malo veca nizbrdica...

;)

ako ikad vidis nekog debelog, na nekom manjem enduro motoru da se crevi... to sam ja ...

t:)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja