g-tec 9 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi prvi vlasnik nadaj se da neko vec nije cackao nesto, ja licno ne bih povecavao za 3-5, ali to bi stvarno trebalo da se proveri po boji svecica. Ja sam na Xt-u povecao za +10 jer sam modifikovao fabricki filter, samo meni je lako da proverim boju svecica. Sve se pokaze na svecici, treba da je svetlije braon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Inace na tom satu mozes proveriti i da li je padano sa motora, da li ima nekih registrovanih gresaka, voltazu akumulatora i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan SVI KOJI KUPUJU YAMAHE OD 2004. PA NA OVAMO MOGU PROVERITI DA LI JE MOTOR PAO ILI NE,KAO I BROJ PADOVA, POD USLOVOM DA IMAJU DIGITALAN SAT. JEDINA STVAR JE STO JE TA GRESKA ISTA DA LI JE MOTOR PAO U VOZNJI ILI U MESTU, REGISTRUJE SE JEDINO AKO JE MOTOR UPALJEN, ZBOG SIGURNOSNOG PREKIDACA, PROSLE GODINE SAM IZNENADIO JEDNOG POZNATOG BEOGRADSKOG SERVISERA KADA SAM OTISAO DA POGLEDAM MOTOR KOJI JE KAO ''CASA'' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan SVI KOJI KUPUJU YAMAHE OD 2004. PA NA OVAMO MOGU PROVERITI DA LI JE MOTOR PAO ILI NE,KAO I BROJ PADOVA, POD USLOVOM DA IMAJU DIGITALAN SAT. JEDINA STVAR JE STO JE TA GRESKA ISTA DA LI JE MOTOR PAO U VOZNJI ILI U MESTU, REGISTRUJE SE JEDINO AKO JE MOTOR UPALJEN, ZBOG SIGURNOSNOG PREKIDACA, PROSLE GODINE SAM IZNENADIO JEDNOG POZNATOG BEOGRADSKOG SERVISERA KADA SAM OTISAO DA POGLEDAM MOTOR KOJI JE KAO ''CASA'' ;D Kako se to radi?Da zapisemo negde zlu netrebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje ..ali ajde opet da pitam nemam sta da izgubim...moze li se tako stelovati i na starijim R6 ..konkretno 1999g? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje ..ali ajde opet da pitam nemam sta da izgubim...moze li se tako stelovati i na starijim R6 ..konkretno 1999g? Ne moze, pitao sam vec ja. ;D Tek od 2003... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje ..ali ajde opet da pitam nemam sta da izgubim...moze li se tako stelovati i na starijim R6 ..konkretno 1999g? Ne moze, pitao sam vec ja. ;D Tek od 2003... :'( Hvala .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan oce li mi neko reci kako se sta steluje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to shteluje na r6 2003?Ja ulazio, davno, da podesim shiftlight i ostalo, ali nisam nigde video c1,c2.. itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to shteluje na r6 2003?Ja ulazio, davno, da podesim shiftlight i ostalo, ali nisam nigde video c1,c2.. itd? Stisini i drzi oba dugmeta i daj kontakt, kad das kontakt brojis do 8 i pustis. Ako nece, javi mi se na PM, treba jednu zicu sa ECU prikljuciti na masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI OBAVEZNO ZAPISITE FABRICKE BROJKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan SVI KOJI KUPUJU YAMAHE OD 2004. PA NA OVAMO MOGU PROVERITI DA LI JE MOTOR PAO ILI NE,KAO I BROJ PADOVA, POD USLOVOM DA IMAJU DIGITALAN SAT. JEDINA STVAR JE STO JE TA GRESKA ISTA DA LI JE MOTOR PAO U VOZNJI ILI U MESTU, REGISTRUJE SE JEDINO AKO JE MOTOR UPALJEN, ZBOG SIGURNOSNOG PREKIDACA, PROSLE GODINE SAM IZNENADIO JEDNOG POZNATOG BEOGRADSKOG SERVISERA KADA SAM OTISAO DA POGLEDAM MOTOR KOJI JE KAO ''CASA'' ;D Kako se to radi?Da zapisemo negde zlu netrebalo napisao sam u postu sta sve mozete videti u diagnostici '' Za yamaha motore od 2003.'' na 62. poziciji izbaci broj gresaka ana 61. su kodovi gresaka, recimo ako je motor pao na 61. pise pored vrednst 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to shteluje na r6 2003?Ja ulazio, davno, da podesim shiftlight i ostalo, ali nisam nigde video c1,c2.. itd? Ako ista budes dirao obavezno zapisi fabricke brojke i nemoj da smanjujes vrednost(tj. gorivo), probaj sa dodavanjem 3-5 jedinica(na svakoj C oznaci) pa vidi kako ce ti motor delovati, nemoj da povecas za vise od 10-15 jedinica u odnosu na fabricku vrednost(po svakoj C oznaci) jer nema svrhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ima li ko r6 da mi procita koje su vrednosti ja sam cacko i nisam zapisao kako je bilo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ko ima isti motor nek se javi, objasnicemo kako da to vidi, nije nista zajebano i ne moze se nista pokvariti, samo nemojte menjati brojke na svoju ruku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano April 2, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maki i g-tech, probacu da vidim jel mozhe da se udje Moja 2003, tvoja je ako sam dobro razumeo noviji model tako da sumnjam da su vrednosti iste.... Jesi probao negde na netu da nadjesh ili r6 forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu ja podatke koje je meni poslao momak sa R6 foruma, isto je godiste pa ce videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 3, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan g-tec mi je poslao podatke,od r6 isto kao moje godiste i ponasa se odlicno motor ide ko lud ide bolje nego sto je isao bolje pali sve u svemu perfektno hvala svima koji su mi pomogli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roberto 24 Napisano Avgust 18, 2012 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje kako da smanjim ler gas na r6-2009god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...