Jump to content

Moto Zajednica

Ko pravi dihtunge glave

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 108 postova

sa tom firmom radim preko 10god.firma za svaku preporuku a o kvalitetu zaptivaca je i suvisno polemisati.ako je nesto specificno poneti samo uzorak ili nacrt i za 1_2h gotovo.cene sasvim ok.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 108 postova

pravi firma dalmik iz indjije.vrhunski kvalitet isto firma za svaku preporuku.trenutno nemam adresu i tel.mogu da javim sutra kad budem u firmi ako je hica.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Nije o glavu, nego se samo presabiram, treba uskoro za Kawu da naručujem (čim se dokopam nekih para), pa reko da potražim i alternativna rešenja.

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Semeringe proizvodi :

http://www.vpgumaplast.rs/index.htm

iz Sremskih Karlovaca

SREMSKI KARLOVCI

Mitropolita Stratimirovića 150a, Sremski Karlovci 21205

Telefon: 021/ 881 119

NOVI SAD

Temerinska 16, Novi Sad 21000

BEOGRAD

Savska 33/II (kod Palate Pravde), Beograd 11000

Telefoni: 011/ 36 11 310, 2683 089

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Nisi napisao koji grad te zanima.

U Zemunu ima firma Oran 2, adresa Ruska 38, nije problem naci. Radio sam dihtung glave kod njega i zadovoljan sam. Pritom je majstor super chovek. Vozio sam ga u povratku do Zvezdare i bash se lepo isprichali.

Telefon: 011/101-126 (ovo sam nashao sad u yellow pages jer sam izgubio broj :S)

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

Nisi napisao koji grad te zanima.

U Zemunu ima firma Oran 2, adresa Ruska 38, nije problem naci. Radio sam dihtung glave kod njega i zadovoljan sam. Pritom je majstor super chovek. Vozio sam ga u povratku do Zvezdare i bash se lepo isprichali.

Telefon: 011/101-126 (ovo sam nashao sad u yellow pages jer sam izgubio broj :S)

takodje radjeni dihtunzi i sve pohvale za majstora

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Eno ga drzi za sada :)

Inache, majstor mi je rekao da moze i poshtom da shalje, ili ti njemu poshtom pa ti on vrati poshtom i te varijante. U svakom sluchaju ima pohvalu od mene.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

sa tom firmom radim preko 10god.firma za svaku preporuku a o kvalitetu zaptivaca je i suvisno polemisati.ako je nesto specificno poneti samo uzorak ili nacrt i za 1_2h gotovo.cene sasvim ok.

Firma ZAPTIVAC Backi Jarak 021847513 Marije Bursac 54 ;)

Ja sam pre par godina tamo pravio zaptivac glave za Jaguara  6taka i mogu da kazem da su me odrali kao ovcu najgoru, takvo grbavljenje nikada nisam video ni u jednoj radionici a bio sam u dosta.......kao oni naplacuju zaptivac po potrosenom materijalu a posto je zeprivac mnogo siri tamo gde prolazi lanac bregaste, a zatim se suzava on taj deo " kao " baca pa je zato skupo?????????????????? Koliko kosta klingerit????

Mislim retko ko me je tako iznervirao i napravio magarcinom i jos mi rekao pa to je Jaguar!!!!! Pa ko da Jaguar ima zaprivace koji se proizvode u svemiru......CIST LOPOVLUK!!!! da sam znao narucio bi originalan koji je bio jeftinij, a ne bi mi palo na pamet da pokucam tamo na vrata vise nikad.

A pricati o kvalitetu zaptivaca, je po meni bez veze, jer manje vise nije to nesto sto se ne moze napraviti i nema tu nikakve tehnologije a ni tajanstvenosti prilikom izrade...

A verujem da se mnogi zaptivaci Glaser i drugi prave u tako nekoj proizvodnji ali se pakuju u nesto drugo da " kao " budu iz uvoza...

Ja na automobile stavljam iskljucivo Getz i nemam nikad problema a ni ne dotezem glavu za razliku od ovih sto on proizvodi koji se dotezu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja