Milos_ca 2 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li dobiti vase iskreno misljenje o ulju koje se zove PROCYCLE za 4-T motore SE 15 W 40 MINERALNO Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ulje iz louisa,sad tti je na popustu 4litra 16enije lose za te pare,a i znam neke koji su ga sipali nisu se zalili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Mart 29, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Prije neki dan sam kupio Selena 15w50 za zxr moj jer sam radio generalku bas me interesuje kako je ulje a Motul300 je zakon to se zna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iz Louisa je ulje PROCYCLE! Ulje je grozno,nekako puno isparava!motor zveci sav na 3000 km ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li dobiti vase iskreno misljenje o ulju koje se zove PROCYCLE za 4-T motore SE 15 W 40 MINERALNO Hvala unapred Imaš kod Marinkovića, Bel-Ray EXL Mineralno 4L= 2400 din Ulje je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ca 2 Napisano Mart 30, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gojko ako si mislio na Milana Marinkovica iz Cacka,bio sam kod njega i mogu sa velikim zaljenjem reci da je covek jedan obican jadnik totalno sam razocaran u njega kao pojavu,mada su mi unapred rekli da je tezak covek,ali da je toliko bezobrazan to stvarno nisam ocekivao ??? prvo kada sam dosao ni dobar dan ne zna da kaze,a i tretira sve kao da su idioti,samo je on pametan mislim skidam mu kapu po pitanju znanja,sta da se kaze covek ga ima u malom prstu,ali to sto je toliko arogantan mu je totalno glupo i nepotrebno!!!! Pitao me lik znam li sta je moment kljuc kao da sam debil i kada sam rekao da znam i da imam 3 moment kljuca i da sam masinski tehnicar pogledao me je kao da sam sa kruske pao!!! I cisto informativno rekao je da je ovaj sajt cista glupost i da su ljudi na njemu cisti idioti koji nemaju pojma o mehanici i motorima uopste!!! i da je servisno uputstvo za moj motor koji sam takodje skinuo odavde cista glupost!!! evo sad sam se iznervirao na samu pomisao na tog idiota kao da mu je tesko pomoci nekome bez svog tog prokletog proseravanja i popovanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E da i nasao sam u nisu jednu odlicnu motulovu radnju,likovi koji je drze su cisti profesionalci imaju bas sve za skoro svaki motor,a sta nemaju mogu da naruce i stize u roku od pet dana adresu cu postovati samo da je nadjem i admine nemoj da mislis da je neka reklama nisam tako mislio ovo je licno iskustvo kod njih sam platio motul 5100 10 w 50 3 litra 3 hiljade filter za ulje 1000 din ulje za kocnice dot 5.1 bednih 600 din a marinkovic mi je trazio 20 e za 0.5 litara!!!! i ulje za viljuske 15 w 800 din ako neko ima pozitivno iskustvo sa ovim covekom svaka mu se dala ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 31, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da je ulje vrh, a ne Marinković ;D Ne poznajem coveka a čuo sam da je odličan majstor. A to da su majstori izdrkani je već poznata stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...