KRX 82 48 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawasaki KLE 500,94 god! Uradjeno:lanac,lancanici,servis ulje i filteri (motul 5100),antifriz! Vredi pogledati,motor je u fulu! ;D Cena je 2200e i nije fiksno,moze zamena za skuter!!! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druže! dali te interesuje zamena i doplata za Suzuki 125 Marauder,2002,crni ,extra stanje,prešao 12.000.Uradjen veliki servis: zamenjeno ulje ,filter,svećica,sinter pločice,did lanac i lančenici mada nije bilo ptrebno ali kupio jeftino pa ajd i to da promenim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šaljem ti slike Marudera pa ti proceni ako si zainteresovan za menjažu i doplatu koju treba da ti doplatim,ovo sad je blesavo vreme nezna se ni šta koliko vredi pa zato mislim da je doplata naj merodavnije koliko treba da ti doplatim.Šaljem ti broj tel. pa ti osmisli koliko pa mi pusti SMS pošto nisam baš često uz ovaj firmin mail a kućni mi je stamenkovic1972@gmail.com MEDA Novi Sad 063520738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljanje oglasa,da nebi otisao u zaborav! Pozdrav i hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 10, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da ode kod mene u zaborav !! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan druz eako nije prodat dali te interesuje neka zamena mpr hondu cbr600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 11, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je jos uvek u pravim rukama! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomabajker 2 Napisano April 12, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan i ocemo praviti neki dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve vise motora a sve manje para! Ali dobro se uvek proda! Ako ne ostaje ovu sezonu zarobljen u mojim rukama! Pozdrav za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan bice nesto,bice ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 15, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA,SAMO 2199 eura, akcija traje dok ima zaliha! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano April 16, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kilometraža? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 16, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan 45200 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 20, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obnavljanje oglasa! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je i lep i ocuvan danas video probao i ako se ne dogovorimo za preporuku je svakako! ;D ;D ;D!! poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 21, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala za pohvalu moje KLEmentine i nadam se da cemo se dogovoriti! Veliki pozdrav od mene ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazhen 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Da li te interesuje zamena za "malog" Dominatora, tj. NX 250?? Naravno, uz moju doplatu. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=36070.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi ali nisam zainteresovan! Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ce moja jadna i preslatka KlEmEnTiNa dobiti novog gazdu! :'( :'( :'( Ako danas i ili sutra ode,zelim joj srecan put i buducem vlasniku PUNO PUNO dobrih i lepih kilometara! Mislim da nije pogresio u odabiru! Veliki pozdrav za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat,tako da sam ostao bez moje KlEmEnTiNe! Veliki pozdrav za sve! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...