prestige 86 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko u stanju da mi pomgne? Posedujem novi kacigu SHARK s 650, kojoj je pri padu oštećen jedan od patenata koji drži vizir. Postoji li mogućnost nabavke novog, može i sa vizirom i gde? Ovi patenti su potpuno isti kao i na kacigi S900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2010 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan za svaku kacigu se taj dio moze naruciti. odes u bilo koju trgovinu u kojoj prodaju Shark kacige i narucis. na lageru u trgovini ga sigurno nema ali se moze naruciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 26, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na na ovo sa slike (a mislim da je to to) evo ti link - košta 4€.... http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20015186 Ne pasuje sa S900, ali je zato identičan kao na S800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Meni je osteceno dugme na viziru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 28, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni je osteceno dugme na viziru Pa to si mogao odma' i da napišeš da ne gledam u pasulj šta ti treba.... Istu sliku i link sam već postavljao u sličnoj temi, al ajd' ponovo.... cena ista - 4€ http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20015185 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Mart 30, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Molim, i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan daaaaaaaaa,ista kaciga isti problem sam resio preko foruma! sekula je doneo,hvala mu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...