Stojke 1 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan - E ovako, imam Suzuki GS 500, motor koristim 50% za putovanja, a 50% gradska voznja, ne prelazim preko 120km/h.. - Nasao sam gumu novu Mishelin HI-SPORT TX15, 110/70 zr17 (54w), dobijam je upola cene (za 4 000 din).. 1) Recite mi da li je ovakva guma adekvatna za moje potrebe, ne razumem se uopste u gume, a cuo sam da postoje TURING i SPORT gume, pa neki brzinski index...itd 2) Da li da kupim tu gumu ili ako ta nije za moje potrebe, onda neku polovnu za 2500 din koja ima druga svojstva (posto za novu iz prodavnice nemam para)? 3) POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze neki bilo kakav savet...Treba danas da odlucim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi i nebrigaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je naravno bolje nova guma pa makar i malo losijih karakteristika, nego polovna, na izgled dobra, a u stvari ko zna kakva. Za tvoj stil voznje bice sigurno i vise nego dobra ta Miselinova guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan E...sad se pojavila jos jedna guma... nova DUNLOP ista dimenzija ali ima index brzine H, i u opticaju je i dalje ona mishelin...ZNACI: Ne vozim preko 120 kmh...pola grad-pola otvoren put... 1. DUNLOP 110 70 17 (54H) 3 000 din 2. MISHELIN 110 70 17 (54W)....4 000 din, pitanje je sad...! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Noviju po DOTu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Noviju po DOTu E prevedi mi ovo poslednje... ??? ??? ??? Sta znaci, jer mislis koja je novija...na datum proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 25, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto zovu to DOT, ali misle na godinu proizvodje gume. Ima na profilu gume neki broj kao npr. 4308 sto bi znacilo da je guma napravljena u 48. sedmici 2008god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto zovu to DOT, ali misle na godinu proizvodje gume. Ima na profilu gume neki broj kao npr. 4308 sto bi znacilo da je guma napravljena u 48. sedmici 2008god. 4308..... mislis 43 sedmice u toku 2008 god....????????? ako je to to, onda sam shvatio...kupicu onu koja je novija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Mart 25, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Preporucuju da se kupuju gume ne starije od 3 godine, mada ima onih koji su kupovali i 5 godina stare i nisu se zalili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan E vidite koje je gotiste ova guma, ja ne mogu da provalim ... ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stojane, na drugom kraju gume treba da ima još jedna oznaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kako su tako jeftine gume???? Ja placam Michelin Anakiee 133 E 140/17 ove cene su mi jako smesne, a prosle godine sam malo manje placao doduse Danlop... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako su tako jeftine gume???? Ja placam Michelin Anakiee 133 E 140/17 ove cene su mi jako smesne, a prosle godine sam malo manje placao doduse Danlop... Ma ovo mi prodaje covek koji ima ''sticajem okolnosti'' ovakvu gumu, ''novu nemontiranu'', a prodaje je zato sto mu ne treba ni za qqqq ;) Nego, sta je bolje MISHELIN ili DUNLOP ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju sve je to podjednako dobro....uzimaj tu gumu i ni trenutak ne razmisljaj jer to je dzabe.....za te pare nista neces naci......a po meni je besmisleno kupovati polovne gume.....stavi tu gumu i miran si....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...