ANTIC GM 43 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan demro.st,imas moje postovanje....a,decku sto je pao zelim brz oporavak i sledeci put da stignes u zdravlju i veselju na kosovo.ziveli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan @DJ_MY_SOUL Kolega zelim ti da se sto pre oporavis i zao mi je sto nisi bio sa nama dole... Istu situaciju sam imao samo sto sam nekako uspeo da se ubacim u kolonu i posle toga skroz usporio i isao pri kraju kolone na auto putu. Ne hvataj tamo sestre po bolnici i da sledece godine stignes na odrediste bez problema ! @demro samo cu ti reci ZIV BIO STO GODINA I DA SE VIDIMO I SLEDECE GODINE NA ISTOM MESTU ! Svaka cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni Leptir 199 Napisano Jul 1, 2010 Free Rider, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki En 500 Prijavi odgovor kao problematičan Daca ih je gadjao tabakerom. Dači smo sinoć poklonili pravu profesionalnu praćku sa sve municijom (kuglagerima), da ima za sledeću godinu. ;D @DJ_MY_SOUL, brz oporavak želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 1, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav jos jednom svima samo da pitam sta je bilo sa kolegom koji je imao udes kod Gruze udario u jugo ili obrnuto neznam bili smo tamo u to vrame dosla hitana i dalje neznamo nista zelim mu brz oporavak . janko demro.st imam sliku na mom fejsu Jan Demrovski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 1, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima evo da se i ja javim bio sam na kosovu ja i moja cerka .plava honda sedow, e ja sam po nacionalnosti slovak i jako mi je drago sto sam bio sa vama i cast mi je bila da se vozimo s vama jedva cekam sledecu godinu pa da se opet nadjemo u k m. jos jednom ponosan sam, sto zivim sa tako dobrim narodom srbima svaka vam cast mi smo svi u dusi bili jedno makar da ulijeno neku nadu onim ljudima dole da nisu zaboravljeni i ostavljeni pozdrav svim bajkerima srbije janko iz kisaca kod novog sada.jos uvek me nesto steze oko srca kad se setim doceka u leposavicu i slikanja sa decom Kosova.Pozdrav vidimo se dogodine Janko demro.st Janko, veoma mi je drago da si bio i da ćeš ponovo ići. Tvoji sunarodnici iz Slovačke su takođe bili istog vikenda na Gazimestanu pod parolom "Slovenska Solidarnost": Takođe su bile organizovane grupe iz Poljske, Češke, Rusije, i naravno Srbije. Meni je puno srce kada vidim ovako nešto... Veliki pozdrav za tebe i za tvoju ćerku, i želim vam oboma sve najbolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji sunarodnici iz Slovačke su takođe bili istog vikenda na Gazimestanu pod parolom "Slovenska Solidarnost" Fasciniran sam svime, a ovim narocito. Ma sta fasciniran, najezio sam se. pozdrav svima evo da se i ja javim bio sam na kosovu ja i moja cerka .plava honda sedow, e ja sam po nacionalnosti slovak i jako mi je drago sto sam bio sa vama i cast mi je bila da se vozimo s vama jedva cekam sledecu godinu pa da se opet nadjemo u k m. jos jednom ponosan sam, sto zivim sa tako dobrim narodom srbima svaka vam cast mi smo svi u dusi bili jedno makar da ulijeno neku nadu onim ljudima dole da nisu zaboravljeni i ostavljeni pozdrav svim bajkerima srbije janko iz kisaca kod novog sada.jos uvek me nesto steze oko srca kad se setim doceka u leposavicu i slikanja sa decom Kosova.Pozdrav vidimo se dogodine Janko demro.st Janko, ovo me potsjetilo na sugradjanina, kucnog prijatelja M. Jasinskog koji je ostao do kraja uz Srbe u onim nesrecnim ratnim dogadjajima i svojim zivotom zacementirao Slovensku Solidarnost. Slava mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jul 2, 2010 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Tvoji sunarodnici iz Slovačke su takođe bili istog vikenda na Gazimestanu pod parolom "Slovenska Solidarnost" Fasciniran sam svime, a ovim narocito. Ma sta fasciniran, najezio sam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je sve uglavnom rečeno,da malo pogledamo još iz nekog ugla.Meni je bilo bitno da sam ponovo sreo dosta ljudi. Pre svega deda Božu iz Srpskog Miletića, Šoneta iz Doboja,Dekija i Liviju iz KM,deku iz Subotice i Grka sa suprugom i sinom,puno prijatelja da ne nabrajam i za nas glavnog iz NIS-a Dragana Ruškulića,Video dugajliju sa skuterom,pripreme za kišu,vojnika u dolini jorgovana, policijsku idilu i vojnika koji ima devojku u Mladenovcu, lokalnu policajku koja bi da se uda kod nas, klince koji su nas zagotivili,nove ljubavi izmedu nas pridošlica i domaćih,momka iz BL za koga sam bio Bora, i još puno toga.Bilo je i padova koje želim da zaboravim, srećom samo sa povredama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 3, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Jul 4, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Komso,lepe slike kao i uvek...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan NA nagovor mnogih koji nemaju FB(jebo nas on) evo slika sa Bike Rock Misije Kosovo(i Metohija) Dolazak na Kosovo... Pogled desno od "granice" Dosta nas ima i iza mene i onih koji se ne vide, koji su vec prosli... Zurka pocinje Odma sam snimio dve lepotice Zurka zurka!! Ekipa iz Jagodine i Cuprije (PECA BMW je ovaj celavko ) Posle koncerta smo otisli u Zvecan, naselje nedaleko od KM u kojoj sam opet sreo jednu od one dve plavusice. Morao sam da je odvedem od napasnih momaka. Bilo joj je hladno pa sam joj dao jaknu. Prelepa je :-* Posle zurke smo dosli u balon salu na spavanje. Neki imaju krajnje inovativno resenje kao zamenu jastuku Budjenje! Evo ovo sam ja Ujutru malo rosi kisica a Kfor torsi gorivo snimajuci nas Krenuli smo u obilazak. Prvo ide hram. Ninja bajker ;D Pogled odozdo od hrama na neki spomenik. Odlucujemo da odemo kasnije do njega. Stigli smo kod spomenika. OGROMAN JE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Stize nastavak odmah sad ne ubacujte komentare jos. PS: Nemam pojma sta je sa slikama, mozda je do bjb? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 4, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Od komunistickog spomenika sam ugledao svetleci krst koji sam takodje video i sa zurke u Zvecanu (sa onog mosta ) Idemo tamo. Ovo je pogled na komunjarski spomenik sa punim optickim zumom 3.4X Kao sto vidite ovde nijedan motor nije namenjen za ovakav offroad BMW 1000, EN 500, GPZ 500, Keway 150 i Yamaha Fazer. Dok smo se peli do krsta pala je kisa i povratak dole je bio izuzetko zajeban, niko od nas nema ABS a i ne vozimo endurke... Strasno je strmo i blatnjavo ali srecom nema kolotraga i uvala :-X "Tezak si kao Trepcha" Tvrdjava do koje nismo znali da dodjemo, susedno brdo. Posto je to tvrdjava zakljucujemo da nema put do gore 100% osim peske. Srpski barjak je na vrhu, full zum opet Ja Nazad u kampu posle silaska pod kisom. Srecom kisa je sprala blato sa svih motora detaljno i niko nam ne veruje da smo vozili offroad A na slici: Kako se popravlja Trike Malo zabavljam drustvo u drugarovom "kondom" odelu za kisu da razbijem monotoniju kise Drugo vece na pocetku osetno losija atmosfera, pogodite zasto? Drugari su nezadovoljni ali sta ces.. Opet srecem lepu plavusicu. Lepa je cak i pokisla sa ramazanom sminkom... Djuskamo po kisi bole nas uvo. Ona zeli da vidi ko je taj Dado Topic ali je niska a ima gomila ko od stene odvaljenih bajkera u prvom redu... EVO RESENJA!!! Sutradan.. Stigli smo na Gazimestan Srpska kletva Plan bitke na Kosovu polju Kragujevchani Nazad u koncertnom prostoru srecem Dada i slikam se sa njim Rastanak sa Kosovkom Devojkom :'( NAJIZDRZLJIVIJI OSTAJU DO KRAJA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Jul 5, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan evo i snimaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Jul 5, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan i ja samo da dodam,kao što vidite i mi sa kinezima od 125-150-250ccm napravismo silnu kilometražu,stigosmo živi i zdravi,još jednom potvrđeno... *boj ne bije svijetlo oružje,već boj bije srce u junaka* 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast , pa neka vide OSTALI da i kinezi stizu tamo gde i oni ;D Vidimo se dogodine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAGI GSXR 1 Napisano Jul 7, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: sabac Motocikl: Suzuki K5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Extra voznjica,dva sipanja gratis dobra svirka,sve jeftino ,puno devojaka... Pa jel treba jos neki razlog da se ide..... ) Znaci ,vidimo se i dogodine...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan narode kako da docekamo sledecu godinu ja bih vec sad palio motor pa na put jako mi se dopalo vidimo se dogodine sigurno ...ako neka visa sila ne pokvari planove svim mojim kolegama pozdrav cuvajte se i budite mi zdravi veseli i puno km vam zelim janko .demro.st kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ildi 22 Napisano Jul 8, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Mužlja www.motoklubmuzlja.com Motocikl: Kawasaki GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima vama koji ste učestvovali u ovoj vožnji! Čitajući vaše postove, gledajući slike mogu samo da zamislim kakav je to doživljaj. Verujem nezaboravan:) Bigbad 86, vrlo slikovit i zanimljiv izveštaj! Zabavljala sam se čitajući / gledajući ga;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 8, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, izvini zbog kvaliteta, nemam pojma sta nije u redu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Jul 8, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan nikad boji provod i voznja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tepke 0 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ovo je super akcija,i cini mi se da je mnogo bolji dozivljaj od moto skupa. Ja vozim Sprint Prince 125ccm,i planiram da idem ove godine,al nisam siguran dal bi bilo pametno krenuti na toliki put sa tim motorom.do sad me nije nigde izdao na putu,isao sam u cugu do 200 km...bez stajanja sa njim.a mozda bih otisao u povratku i do crne gore..pa vas pitam ako je neko iskusniji,dal bi smeo da krenem sa tim motorom na takav put,naravno sa umerenom voznjom i stajanjem svakih 100 km radi mog a i odmora masine. Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Jun 28, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan imaš temu o ovogodišnjoj Misiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tepke 0 Napisano Jun 28, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan juuu...nisam gledao datume...Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...