Gugi.Poseidon 4 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod joske,covek to pravi profesionalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 22, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod joske,covek to pravi profesionalno Sa garancijom ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan probaj kod joske,covek to pravi profesionalno Vec jesam , ali ne odgovara na mail...valjda ce vidjeti ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Imam orig Hondin, ali za koji model ti treba. Injekcion i karburator nemaju iste reglere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam orig Hondin, ali za koji model ti treba. Injekcion i karburator nemaju iste reglere. Karburatorski , 2002 godiste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Onda imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda imam Gojko treba mi cincilator za Hondin plug iz 1921. model sa ubrizgavanjem? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Javice ti se Joska sigurno. Probaj da mu posaljes PP, verovatno jos nije video ovu temu. Mani se svih ostalih varijanti reglera, Joskini su provereni u ogromnom broju motora, ni jedan nije bio nikada problematican. I u mom motoru radi Joskin regler... Preporuka x 10!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Onda imam Gojko treba mi cincilator za Hondin plug iz 1921. model sa ubrizgavanjem? :D Ima Gojko sigurno!!! :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 23, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Na yahoo nisam dobio mail,a msn ne proveravam bas cesto. Ako ima original,iskoristite taj.Ako treba ova moja varijanta,-to cemo preko pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 23, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Onda imam Gojko treba mi cincilator za Hondin plug iz 1921. model sa ubrizgavanjem? :D Nema problema.. Tebi samo treba dobro uzemljenje ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Onda imam Gojko treba mi cincilator za Hondin plug iz 1921. model sa ubrizgavanjem? :D Nema problema.. Tebi samo treba dobro uzemljenje ;D ;D ;D Zaboravih da spomenem da baca ulje na masu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi.Poseidon 4 Napisano Mart 23, 2010 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari , hvala svima na pomoci....cuo sam se i dogovorio sa majstor Joskom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...