Chupavi 0 Napisano Mart 22, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan A bre Fotografi, kad idete ponovo tamo ocu i ja! Ponecu fotoaparat majkemi! A mogu i Raleta da glumi cicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 23, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan A bre Fotografi' date=' kad idete ponovo tamo ocu i ja! Ponecu fotoaparat majkemi! A mogu i Raleta da glumi cicu! [/quote']pa da a mene, koji sam vec spasavao (imam i slike kao dokaz) gore pomenuti reflektor sigurne smrti, niki ne zove... smrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 23, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A bre Fotografi' date=' kad idete ponovo tamo ocu i ja! Ponecu fotoaparat majkemi! A mogu i Raleta da glumi cicu! [/quote']pa da a mene koji sam vec spasavao (imam i slike kao dokaz), gore pomenuti reflektor, sigurne smrti. Niki ne zove... smrc Chupavog i tebe vodim a Raleta ne zato sto ignorise forum !!! :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Mart 23, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan Ma vodimo i njega, milica ima kramponke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma vodimo i njega' date=' milica ima kramponke[/quote'] jes' pa da nam izore stazu ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Mart 24, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan ponece lopaticu pa ce da zatrpava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 24, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan ponece lopaticu pa ce da zatrpava! Krenucu ja Hondom .. pa cu da wozim pored njega .. odustace posle 20 - ak km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ponece lopaticu pa ce da zatrpava! Krenucu ja Hondom .. pa cu da wozim pored njega .. odustace posle 20 - ak km. Ahahahahaha !!! i pitace te "jel' ti to hiljadarka" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Mart 25, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan You bad boys, a on je tako dobar decko, jos se nije oporavio od tog presretanja Hi Hi Hi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 27, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan You bad boys' date=' a on je tako dobar decko, jos se nije oporavio od tog presretanja Hi Hi Hi...[/quote'] Ajd' sad lepo da vezbate ! imate par dana !!! Nedelja Pescara ! Jbte, poceli smo spanska serija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chupavi 0 Napisano Mart 27, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd, Vrachar Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman cak i lopaticu naso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Mart 27, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mene za pešèaru vezuju seæanja na film "Ko to tamo peva"... Hitman može tri kilometra na obodinu.. vezanih oèiju... A kapiram da dok Mikka slikka, postoji ekipa koja se krije i viri kao ekipa iz filma... Pazite se samo nesigurnih mostova, da se ja pitam, ja bi proterao autobus ovuda... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman cak i lopaticu naso! Ja nosim koficu, znaci spremni smo (za pravljenje dvorca od peska)! Samo Chupavi seti se da poneses i lego-coveculjke, glupo je da imamo zamak bez strazara na zidinama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Mart 27, 2007 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan pa ponesite onda i po koju maketu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan pa ponesite onda i po koju maketu motora Hocu, imam maketu GS-a ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...