Karlos 0 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan IXS Thornton * Uni-sex jacket * Belt with connecting zipper * Outer Material : 600D Polyoxford * Breathable mesh lining (100% polyester) * Width-adjustable * Detachable thermo vest * Pockets for upgrading with CE protectors * TecnoFoam back padding * PE reinforcements on shoulders and elbows * 2 outside pockets * 1 inside pocket * Ergonomically shaped sleeves IXON Diablo - Spylex polyester fibres - 100% waterproof with taped seams - Removable Aaron ce protectors on elbows and shoulders - Removable back comfort padding - Comfortable collar - Ventilation system - Honeycombed summer lining - Pre-curved sleeves - Multiple tightenings - Winter insert also available, made from splyex and polyester Dve vrlo slicne jakne, sa slicnom cenom. Znam da mnogi dobro znaju IXON Diablo jaknu, a da li neko ima neka iskustva sa IXS modelom? Kako se IXS kotira u odnosu na IXON? :?: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 14, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ixs je dobra kvaliteta,nije kao rukka nesto u rangu dainese ja imam ixs gorotex a dainese kozu i dosta sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 14, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan IXS solidna marka,dobar odnos cijena-kvalitet,ne znam bas da li je u rangu Dainese,ja bi je malo nize rangirao. Inace ja imam jaknu i gace IXS i ja sam zadovoljan,ali mislim da ce ti najbolji sud i vjerovatno neku preporuku reci ministar za moto opremu Evil Zo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan IXS solidna marka' date='dobar odnos cijena-kvalitet,ne znam bas da li je u rangu Dainese,ja bi je malo nize rangirao. Inace ja imam jaknu i gace IXS i ja sam zadovoljan,ali mislim da ce ti najbolji sud i vjerovatno neku preporuku reci ministar za moto opremu Evil Zo.[/quote']nije ni dainese sto je nekada bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Imam IXON Diablo :twisted: i jako sam zadovoljan svime sem ventilacije. Ne znam kakva su iskustva ostalih koji je koriste, ali meni je to jedina zamerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Imam IXON Diablo :twisted: i jako sam zadovoljan svime sem ventilacije.Ne znam kakva su iskustva ostalih koji je koriste' date=' ali meni je to jedina zamerka.[/quote'] IXON je poznat po tome što njihovi proizvodi (jakne i pantalone) ne "dišu" i to im je velika mana. Ja sam preko Raje sa foruma uzeo Modekinu jaknu i prezadovoljan sam! Toplo preporuèujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan IXS UBEDLJIVO najbolja marka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan IXS UBEDLJIVO najbolja marka!!! :?: Da nisi iz Mirijeva,mozzda? :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 15, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan IXS UBEDLJIVO najbolja marka!!! :?: Da nisi iz Mirijeva' date='mozzda? :idea:[/quote'] :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam, ti si imao Ixon Diablo :wink: Generalno za IXS vazi da je u nekom srednjem-nizem rangu. Gjedao sam slicne modele kao ovaj gore navedeni jer sam i ja nekada htio takvo nesto da pazarim. Za te pare ti je ista stvar, uzmi sta ti se vise svidja. Ja dajem malu prednost Ixonu... @Sale Umag, Sada i Dainese previ par budzetnijih modela, pa tada vazi ona stara - koliko para toliko muzike. Mada se opet IXS ne moze nikada pribliziti nikome od renomiranih svjetskih proizvodjaca pa i mnogim drugim. A pored toga vidim da ima gomila kopija Dainese-ovih textilnih jakni, vjerovatno si na to mislio... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ja kupujem dainese u italiji u njihovoj trgovini,sa kozom sam prezadovoljan ali cordura(na svakoj jakni i hlacama pise made in indonezija,tajvan,kina...) npr uzmi jaknu ili hlace dainese koje kostaju 200-300€ i ixs za istu cijenu-kvaliteta je ista. samo je stvar u tome ako platis 500€ pa na gore onda dobijes puno kvalitetniji dainese od ixs,a koliko vidim ove jakne su ipak u nizem rangu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ja kupujem dainese u italiji u njihovoj trgovini' date='sa kozom sam prezadovoljan ali cordura(na svakoj jakni i hlacama pise made in indonezija,tajvan,kina...)npr uzmi jaknu ili hlace dainese koje kostaju 200-300€ i ixs za istu cijenu-kvaliteta je ista. samo je stvar u tome ako platis 500€ pa na gore onda dobijes puno kvalitetniji dainese od ixs,a koliko vidim ove jakne su ipak u nizem rangu[/quote'] Sto jes jes, u pravu si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 15, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to onda znaci da neka Gore-Tex jakna od IXS-a koja kosta 500e nije dobra ? Koji bi onda bio vas predlog za kupovinu i gde se moze kupiti (naravno kod nas zbog probe) ? Ajde neke adrese po BG-u i okolini. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano Mart 15, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan IXS UBEDLJIVO najbolja marka!!! :?: Da nisi iz Mirijeva' date='mozzda? :idea:[/quote'] Dosta daleko od Mirijeva, ali mislim da sam tamo uzeo svoju IXS jaknu sa kojom sam prezadovoljan! Mislim da je bila oko tri glave a po toj ceni mozes da kupis Dainese ili bilo koju drugu(dobro ne bas sve u radnji :wink: ali...) Nisam je kupio zato sto je bila jeftina vec zato sto je to prva marka koju sam nosio jos kao klinac i nekako mi je prirasla za srce. Znas vec "ono": Nokia-Erikson Cocacola-Pepsi Nike-Reebok - :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 15, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan htio sam reci da je ixs dobra marka i ako usporedjujemo ove dvije jakne ja bih uzeo ixs imam ixs i zadovoljan sam ali normalno je da od dobrog uvijek postoji bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1659 Napisano Mart 15, 2007 Drug član, 814 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan probaj POGLEDATI WWW.CLOVER.IT ims ih kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 15, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam Diablo i nemam puno reci hvale. Ventilacija je katastrofa, prosto je nema, a bojim se da su i protektori dosta losi... Sto se IXS-a tice, imao sam kozne rukavice njihove i extra su mi se pokazale... Mislim da je IXS daleko ispred Ixon-a. Ali, treba definitvno pogledati konkretno obe jakne uzivo i tako proceniti koju treba kupiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 15, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Imam Diablo i nemam puno reci hvale. Ventilacija je katastrofa' date=' prosto je nema, a bojim se da su i protektori dosta losi... Sto se IXS-a tice, imao sam kozne rukavice njihove i extra su mi se pokazale... Mislim da je IXS daleko ispred Ixon-a. Ali, treba definitvno pogledati konkretno obe jakne uzivo i tako proceniti koju treba kupiti.[/quote'] I ja imam IXS rukavice i gledao sam raznu opremu i jednih i drugih i po meni je Ixon generalno bolji, jedino sto ixs ima veci izbor, ali ovo sto Ixon pravi je mnogo bolje od IXS-a. Sad bas treba da kupim textilne pantalone i gledao sam izmedju ostalog i od ovih proizvodjaca i na kraju cu od svega kupiti bas jedan Ixon-ov model. Ovo su budzetni modeli jakni tako da tu nije velika razlika, ali ja ipak dajem malu prednost Ixonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 16, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Težak izbor. Primetio sam da ixon ima CE protektore dok ixs ime PE protektore (sta god to znacilo). Kod ove dve jakne presudan je materijal i kvalitet izrade sve drugo je jako slicno. Konacan sud bi trebali da donesu vlasnici sa licnim iskustvom koji ih vec koriste ili su ih bar probali. To je moje skromno mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja takodje imam ixon diablo jaknu (za sada sam zadovoljan), i da budem iskren uzeo sam je zato sto mi se jako dopala, i uopste ixon-ov dizajn mi se strasno svidja. Koji bi onda bio vas predlog za kupovinu i gde se moze kupiti (naravno kod nas zbog probe) ? Ajde neke adrese po BG-u i okolini. Skoro sam bio u MASS company-u, cini mi se da sam tamo video IXS jakne. Jovanke Radakovic 84 (Mislim da je to adresa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...