Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem ovako.... u kratkim crtama bilo je oćemo li - oćemo... standardno čekanje kod 1000 ruža... Onda lagano do tornja... i naravno sektaši udaraju na nejač i pokušavaju da ih privuku ka Afrikama, ali deca znaju bolje ;D ;D ;D Bliže nismo mogli da se parkiramo ;D ;D ;D Vreme za kaficu... Busman i Zextreme - "ljuti protivnici" za istim stolom nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle kafice Jimmy nas vodi negde u livade... Ovo je serija radost radost sreća uživancija... obratiti pažnju na to uživanje koje čovek ima kad sedne na bolji motor ;D ;D ;D Afrika je krenula nizbrdo, da li će se vratiti ;D ;D ;D Posle livadarenja smo krenuli do Jezera (lokacija gde se snimala scena "tako, tako kupačice moja..." dve ST ;D Priprema za grupno fotografisanje... Ostali imaju mnogo bolje fotke, pogotovo sa livadarenja, kada su nam se pridružili dva momka na nekom italijanskom motoru od 125cc, par ljudi sa kvadovima, još neki komšija sa MadMax verzijom kartinga od 1200ccm ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno druzenje, a gde je bila klopa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 21, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Popsy `oce da smrsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo vam je falio grill u pozadini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan more kačite te slike bre ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 21, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prolecni radovi u njivi su uspesno okoncani. Bilo je malo zabusavanja od strane Trafikanera, jedan je slikao, a drugi nije znao sta da smisli posto kameru nije poneo pa se uhvatio predavanja sta i kako treba! ;D Medjutim... kad su Tenere uzorale njivu u zdruzenim snagama sa jednim malim NX-om koji je dao punu podrsku nestedeci sebe,a ni druge, Trafikaneri su lagano uterali motokultivatore i posejali obradjenu njivu... eto tako je bilo!!! Grill nismo poneli, ovo je bila radna akcija sa mnogo Guarana i secera!!!!! ;D ;D ;D aktivni odmor! ...njihove frizure sve govore! ;D kafana... ;D Hvala Drugari, ovo je bio divan dan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 22, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Busman i Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3244 Napisano Mart 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je vama bilo lepo, samo se pitam gde je taj off road?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da je vama bilo lepo, samo se pitam gde je taj off road?! ;D sledeći put dođi pa ćeš videti :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vise je ovo nas osmeh zbog dugo ocekivanog lepog vremena, nego putopis. Prevalismo celih 80 kilometara, plus ono malo igranja u travi. Al` ajde. Ima tu jos kojecega... moj bata Mika je ovom prilikom prvi put prosetao nedavno kupljen sintisajzer (Fazer 600), a i nas drugar Janmar je prvi put overio zajednicku voznju sa svojim Dominatorom 250. Dakle, ekipica u satavu: Danijela i Zeljko - zextreme, Popsy, Jimmy, Janmar, moj Mika i ja, resismo da obidjemo avalski Toranj i neke livadice na Tresnji. Od motora su bili prisutni ST ws AT - 2 : 2, Dominator i Fazer. Kasnije, na Avali su tenerasi dobili pojacanje (nas drugar Bradica), ali to nas Afrikance nije ni najmanje dotaklo. Da su dosle jos tri ST, pa i da budemo egal. Jimmy se hvali novim kras barovima by Scuba, end biperom by Arakis Na putu do tornja je bilo malo rizle, ali uz opustenu voznju to nije predstaljalo problem. Toranj je lep, veliki, i prvi put sam ga video iz bliza, otkako je napravljen. Kazu da mu nedostaje upotrebna dozvola, pa smo picence popili u obliznjem restorancicu. Sreli smo jos neke drugare, takodje motoriste i zajedno nazdravili u cast tornja. Ja stvarno ne znam zasto su se ova dva mala zmaja zalepila za Jimmy-jevu Afriku. Njihovoj mami je bilo neprijatno sto deca hoce da se popnu na motor i dugo ih je odgovarala, ali kada su vec poceli da placu, popustila je. Mi smo, naravno, kao svi Afrikanci svesrdno pritekli mami u pomoc i ne stedeci osmehe ispunili deciju zelju. Nismo stedeli ni karticu nasih fotoaparata. Deca su bila presrecna sve dok Popsy nije poceo da ih fotografise !! ;D ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 22, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video kako decica grabe,i placu nebi li seli na afriku,i u isto vreme videvsi Popsyjev izraz lica...umalo se ne upisah od smeha :D (sto se vidi iz prilozenog ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... Posle Avale smo otisli do Tresnje, u Jimmy-jev kraj i stigosmo na ovo mesto: Igranje je trajalo oko sat vremena, a velikoj deci malo treba da budu srecna... Jimmy Popsy zextreme Danijela Bradica Janmar moj MIka end moja malemkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video kako decica grabe,i placu nebi li seli na afriku,i u isto vreme videvsi Popsyjev izraz lica...umalo se ne upisah od smeha :D (sto se vidi iz prilozenog ;D ) Da, da... poceo odma ljubomorno da ubedjuje decicu kako je ST lepsa i bolja, i naravno, rasplaka ih na jedan !! :-[ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma tela su deca na ST al nije tela mama al da ne širimo po forumu :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gledam gde je Popsy ne mogu ga naci, a on se ocelavio ;D ;D jel to neka izgubljena opklada od Afrikanaca, pa si morao pod makaze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nego mi je mnogo trebalo vremena dok namestim kacigu... ako li slučajno požurim padnu mi šiške kao onom psu čuvaru Ralfu i ništa ne vidim ;D ;D ;D a neki iskusni ljudi su mi rekli da to nije dobro za off kada ništa ne vidiš dovoljno je što imam konstituciju kao on e da, slike ne prikazuju jealno stanje na terenu, al nema veze ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim da je i mama bila sretna samo neznam dali je zbog masine ili.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo........momci, devojke, motorici i motori.............lepa voznja, lep dan.......... Pozdrav..........iz Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Busman velikoj deci malo treba da budu srecni,jedan lep dan,nekoliko nas raspolozenih za vozikanje svakavim putevima , jedna obicna livada moze malko strma i eto veselja.Sta jos reci sem da mi se kez ne skida sa usta i da jedva cekam da se ovo ponovi.Hvala Vam drugari na divnom danu i druzenju,pozdrav Marjan ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo........momci, devojke, motorici i motori.............lepa voznja, lep dan.......... Pozdrav..........iz Afrike Zoki, jel stizes makar da budes sudija na okrsaju krajem maja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 23, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan evo jos nekolicina BusManovih fotki podivljala hondica,sa slicnim vozacem ;D a zatim i nasi hrabri teneristi ;D provera "dal je tocak jos tu" ;D ;D ;D molbu tenerista,da se proba ici u "rupu" sa istom..prihvatio sam drugarski,i ako ne vozim kofe ;D,al prijateljima se treba izaci u susret...sto su oni iskoristili u svoju korist,slikali i postavili njima svojstvene komentare ;D ;D i na kraju "ona" ;D ;D ;D ;D Hvala drugari na divno provedenom danu,da vas nema trebalo bi vas izmisliti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos reci sem da mi se kez ne skida sa usta i da jedva cekam da se ovo ponovi.Hvala Vam drugari na divnom danu i druzenju,pozdrav Marjan ;D. Kalina je to cuvala, mazila i pazila, a ti tako !! A vec vidim sta je u najavi za buducnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sta jos reci sem da mi se kez ne skida sa usta i da jedva cekam da se ovo ponovi.Hvala Vam drugari na divnom danu i druzenju,pozdrav Marjan ;D. Kalina je to cuvala, mazila i pazila, a ti tako !! A vec vidim sta je u najavi za buducnost Uopste nisam imao nameru ali kad sam sisao dole na livadu neki djavo me poterao da nisam znao za dosta.A sto se tice najava vidim da je vrbovanje za sektu pocelo(te ajde probaj malo,te hoces krug, pa sta mislis kako ti se cini)ali ja bih ipak malo duze da se druzim sa mojom mazgicom,ove vase su bre ko da vozim autobus . I jos nesto da dodam,mnogo je lep osecaj kada se staro drustvo skupi posle nekih 20 godina i ponovo uzjase celicne ate,naime ja,Rade Busman i bata Mika smo zajedno odrastali,muvali devojcice i vozali Tomose ko klinci da bi sad neznajuci jedan za drugog opet ponabavljali ovog puta malo bolje motorice a ovo nam je prva zajednicka voznja posle toliko godina,ko ne dozivi tako nesto ne zna kako je lepo. TRI PUTA URA ZA SVE NAS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 23, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo ali ovako nešto ovde ne bi prošlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...