jager 3446 Napisano Mart 25, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene registracija čeka tek u avgustu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene registracija čeka tek u avgustu ;D Samo se ti smej, dotle ce biti 25000 za tvoju kangrbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 25, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za moj bicikleto je 36700dinkica,,,plus tehnicki :'( :'( :'( :'( :'( para se nema sve daju na 6 rata,kolko vidim i ako prodju pregovori o pojeftinjenju registracije nista mi se nece bitno promeniti....izgleda mi da ce deka horex da se registruje ove godine pa da se djiram ili ko mad max sa suzukijem da se vozim.. stvarno je dranje usiju :-[ :-X :-\ :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Mart 26, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ne ides preko grane motorom sto uopste registrujes? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Mart 26, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3-4 dana sam pitao za produzetak registracije u agenciji "Sabljar" u Cirpanovoj ulici u NS,sve sa njihovom uslugom,tehnickim...13800 din,sto mise cini da je najpovoljnije u gradu.A cena kupoprodajnog ugovora je 1000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana za SRAD-a 750 (136 ks) komplet sa novom tablicom i saobracajnom 16500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 6, 2010 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Za CB500 platio 10000 din ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano April 6, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan 16.000... Fz6n 600cm3 OKRUGLO i 72KW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi nije jasno. Prema ovom kalkulatoru, registracija za moju hondu izlazi 13500 dinara, a pre neki dan sam bio u agenciji da se raspitam oko prepisa motora, pa mi je usput izracunao i cenu registracije za ovu godinu. Po njihovoj racunici za registraciju treba da platim 16500 ??? Ocemu se radi? Nije valjda 3000 za uslugu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i mogu da vam kazem da pojma nemate koliko ste sretni sto ne zivite u ovoj je....noj subotickoj opstini jer i ja sam pre 10 dana registrovo 750ccm i bilo je sto bi rekli ,,sace da vidis kako musa dere jarca" posto sam nanovo registrovo,sto znaci nova tablica plus ostali haraci plus tehnicki 1500din znaci odrali me ko zeca. Za motor od 20 godina,SRAMOTA.Potvrdjujem cenu mom sapatniku iz su. majstor Peri al ko nam je kri sto zivimo bas ovde,jer gladnija opstina NE POSTOJI. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i mogu da vam kazem da pojma nemate koliko ste sretni sto ne zivite u ovoj je....noj subotickoj opstini jer i ja sam pre 10 dana registrovo 750ccm i bilo je sto bi rekli ,,sace da vidis kako musa dere jarca" posto sam nanovo registrovo,sto znaci nova tablica plus ostali haraci plus tehnicki 1500din znaci odrali me ko zeca. Za motor od 20 godina,SRAMOTA.Potvrdjujem cenu mom sapatniku iz su. majstor Peri al ko nam je kri sto zivimo bas ovde,jer gladnija opstina NE POSTOJI. :-[ Al zato mi u Subotici imamo najbolje ulice,bazen,pozoriste,bioskope,sportske terene,cisto jezero,najveci standard....AL SVE TO U KURCU. Oprostite za off,nisam mogo izdrzat da ne kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i mogu da vam kazem da pojma nemate koliko ste sretni sto ne zivite u ovoj je....noj subotickoj opstini jer i ja sam pre 10 dana registrovo 750ccm i bilo je sto bi rekli ,,sace da vidis kako musa dere jarca" posto sam nanovo registrovo,sto znaci nova tablica plus ostali haraci plus tehnicki 1500din znaci odrali me ko zeca. Za motor od 20 godina,SRAMOTA.Potvrdjujem cenu mom sapatniku iz su. majstor Peri al ko nam je kri sto zivimo bas ovde,jer gladnija opstina NE POSTOJI. :-[ Al zato mi u Subotici imamo najbolje ulice,bazen,pozoriste,bioskope,sportske terene,cisto jezero,najveci standard....AL SVE TO U KURCU. Oprostite za off,nisam mogo izdrzat da ne kazem. Bas nam svi zavide na lepoti.Sto bi rekli nasi Bunjevci,,Kako nam je tako nam je,lipo nam je al tako nam i triba" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Al zato mi u Subotici imamo najbolje ulice,bazen,pozoriste,bioskope,sportske terene,cisto jezero,najveci standard....AL SVE TO U KURCU. Zaboravio si ti ovde još mnogo toga što je u qrcu ... no i ovo sasvim lepo prikazuje kako smo srećni što naši opštinari misle na nas..... Beh. Verujem da ni u ostalim opštinama baš ne cvetaju ruže.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Al zato mi u Subotici imamo najbolje ulice,bazen,pozoriste,bioskope,sportske terene,cisto jezero,najveci standard....AL SVE TO U KURCU. Zaboravio si ti ovde još mnogo toga što je u qrcu ... no i ovo sasvim lepo prikazuje kako smo srećni što naši opštinari misle na nas..... Beh. Verujem da ni u ostalim opštinama baš ne cvetaju ruže.... Ja ne znam sta se vi bunite...malo vam digli takse registracije al zato imate gorivo za dzabe (trange frange madjaros rumunos) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatko1 75 Napisano April 8, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: bajmok/Wien Motocikl: suzuki GSX 1100f Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nema da se nista bunimo, kako kaze predhodni post,,tu nam je sve lepo i dzabe" ???(samo zbog cega tako svi misle o su.) >:(Elem al se tesim da sam jos sada dobro prosao jer kako je najavio ,,nas" ministar da ce poceti od ove godine da se menjaju tablice i saobracajne dozvole.E onda ce da bude ,,drz gace sad" :-[ :ojer ce opet kako su mi rekli trebati:odjava,prijava, nova saobracajna pa tablica ali sve to onako ,,demokratski i po evropski"ce da nam uzmu meru.Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...