Tora-AL- 1 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte, crkao mi je anlaser, kolektori su izgoreli... Ako neko ima te anlasere, deder javi se da se dogovorimo... Videh da se za nekog srdjana nasao anlaser za yamahu, pa evo izazov i meni da se nadje, ja sam sve zive oglase pregledao, i sve elektricare obisao. Kataloski broj je>4K0-81800-50-00, ostali podaci>12 Volt, CW Rotation, 31 Teeth, SLIKE> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan xj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jel ovakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Da XJ je. Upravo takav! Koja ti je cena i samo ako je 100% ispravan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan jel ovakav? Isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Kad moze da stigne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=50365.msg770772#msg770772 date=1268734010] Ljudi pomagajte, crkao mi je anlaser, kolektori su izgoreli... Ako neko ima te anlasere, deder javi se da se dogovorimo... Videh da se za nekog srdjana nasao anlaser za yamahu, pa evo izazov i meni da se nadje, ja sam sve zive oglase pregledao, i sve elektricare obisao. Kataloski broj je>4K0-81800-50-00, ostali podaci>12 Volt, CW Rotation, 31 Teeth, SLIKE> Pozdrav, ako si mislio na mene, nisam još našao alnaser za moju Yamahu . Ako je cena korektna uzmi taj alnaser, kolektori ti nisu problem mogu da se srede, uostalom od dva napakuješ jedan i miran si. Pozdrav i sretno sa alanaserom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=50365.msg770772#msg770772 date=1268734010] Ljudi pomagajte, crkao mi je anlaser, kolektori su izgoreli... Ako neko ima te anlasere, deder javi se da se dogovorimo... Videh da se za nekog srdjana nasao anlaser za yamahu, pa evo izazov i meni da se nadje, ja sam sve zive oglase pregledao, i sve elektricare obisao. Kataloski broj je>4K0-81800-50-00, ostali podaci>12 Volt, CW Rotation, 31 Teeth, SLIKE> Pozdrav, ako si mislio na mene, nisam još našao alnaser za moju Yamahu . Ako je cena korektna uzmi taj alnaser, kolektori ti nisu problem mogu da se srede, uostalom od dva napakuješ jedan i miran si. Pozdrav i sretno sa alanaserom Kako nisi ???????? Pa sto ne cutis ;D A i ne treba ti kad si na vr`brda ;D Srecom ne zivis u Vojvodini ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 18, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan funduk je imao anlaser viska. mozda ima i sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam jedan od fj1100 i od tdm850 pa ako odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam jedan od fj1100 i od tdm850 pa ako odgovara ;D ;D ;D Bez komentara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 18, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam jedan od fj1100 i od tdm850 pa ako odgovara ;D ;D ;D Bez komentara ohh sjebo sam se - imam dva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Mart 22, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...