PROFILER 76 Napisano Mart 12, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je razlika izmedju CBR600 F i CBR600 F4i? Nesto sam nacuo da je ova druga namenjena za Australijsko trziste, ali ne znam koliko je to tacna informacija. Video sam u oglasima jednu na prodaju 2001 god, na slikama ne izglea lose pa rekoh da se malo raspitam. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pre pitanje izmedju F4i i F4i sport... poshto sam vozio taj motor mislim da je jedina razlika shto sportima malchice zashiljeniji rep i umesto jednog sedishta za obe osobe(tzv.banana) ima dva odvojena i race-look. Eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Mart 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I ima stelovanje ogibljenja i napred i nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan I ima stelovanje ogibljenja i napred i nazad I moja je imala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 12, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan CBR600F moze biti od 1991 pa sve do modela CBR600F4i koji je poslednji i aktuelni model, za razliku od ostalih ima ubrizgavanje i podesivo oslanjanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I CBR 600 F sport 2001-2002 ima dva sedista i direktno ubrizgavanje, mada nisam uspeo da primetim razliku izmedju 600 F sport i 600 F4i, osim sto su F4i mladje od F sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi Cubricu...pogledaj u mojoj galeriji...ja sam vozio CBR 600f4i. Sport=separatna sedishta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Mart 13, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan F4 se proizvodila od 99. do 2001. a F4i je noviji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Mart 13, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari sad je jasnije u cemu je razlika izmedju ova dva motorina Kao sto rekoh video sam u oglasima jednu na prodaju 2001 god, za cca 4000e. Covek je ostavio i link sa slikama i sl, pa ako je u redu mogu da stavim taj link mozda neko zna o kom motoru je rec i u kakvom je stanju, pa da da neki kometar na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Mart 14, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja koji je to motor, vec je neko pitao za taj motor pa sam napisao u cemu je stvar... Motor je iz PA i cena je takva kakva je jer motor nije bas najbolji.. Bio je lupan, farban, dekna mu je menjana, glava mu je varena, prilicno jako zvoni na oko 6000-7000 obrtaja kad se ugreje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako nisi Cubricu...pogledaj u mojoj galeriji...ja sam vozio CBR 600f4i. Sport=separatna sedishta Ima i "CBR 600 F4i" sa odvojenim sedistima, na nju sam mislio, potpuno je ista kao "CBR 600 F sport". Ja sam inace hteo da kupim taj motor, mnogo mi se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LalePA 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbija - Nemacka - Spanija Prijavi odgovor kao problematičan JA sam bio vlasnik BAS te honde koja je bila u PA i koja je prodata za 4100€, a DUSANE glava je promenjena (150€, stigla iz USA) a cuo se jedan lancanik bregaste verovatno od dugog stajanja, olabavio je bio, promenjen i motor je sada u super stanju... Covek je ulozio u nove gume ( moralo se), prevod i registraciju i to je to... Motor kako kazes NIJE NAJBOLJI ali NIJE NI NOV a cena je cak bila i ispod svake cene bez obzira na male nedostatke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chimpresco 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 10 postova Lokacija: BGD Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Drug je isao da gleda taj motor i nije los ali ima neki problem sa papirima. Nema saobracajnu nije registrovan itd... Prvo telefonom proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LalePA 0 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbija - Nemacka - Spanija Prijavi odgovor kao problematičan Ocigledno nisi bas procitao moj post CHIMPRESCO.... JA sam bio vlasnik TOG motora, izvaðen duplikat saobraæajne, motor registrovan i preveden na èoveka koji je kupio motor... Sve završeno pre 7 dana... Bila je izgubljena saobraæajna sa odjavom pa sam imao muke da dobijem drugu, a u stvari nisam je ni dobio pošto je odjavljen, u tom sluèaju daju samo uverenje o poreklu vozila, sa tim uverenjem otišli u agenciju, platili porez i èovek ga preveo na svoje ime i registrovao.... još je bio toliko zadovoljan i sreæan da je od mene kupio u kombinezon u boji motora.... mada sada mi je malo žao što sam ga prodao jer sam našao motor u istoj boji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...