joe1000f 0 Napisano Mart 15, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kiseljak BiH Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da u srbiji ima neko specijalizovan za ispravljanje i varenje aluminijskih ramova pa bih zamolio ako neko zna adresu ili br telefona.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 3T-RACING Balosava 34230 Gruža Srbija Tel/fax: 034 515 475 Gagi: 063 1 581 475 www.3t-racing.com info@3t-racing.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 15, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je puklo, gde je puklo! Koliko strasno? PS>Sory na off ali ako ti bude trebao ram ili nekom trecem imam ga! Sory! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 3T-RACING Balosava 34230 Gruža Srbija Tel/fax: 034 515 475 Gagi: 063 1 581 475 www.3t-racing.com info@3t-racing.com A koliko i kako ce da ga isprave i da li ces posle intervencije (iako ti motor i dalje deluje da nije kako treba) dobiti odgovor "Sve je u merama, ne mozemo mu mi nista"... To zavisi od neke vise sile. Imaju masinu, ali da su specijalizovani, ja ne bih bas rekao. Imao sam iskustva sa njima i mogu da ti kazem da ako imas kriv motor, pljuni 300e, dovedi ga "u mere" i prodaj. Ako razmisljas da ga kupis jer je jeftin, nemoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 15, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Konsultuj se sa clanom Havarisan. Negde sam procitao da on to radi, ali ne garantujem za tacnost informacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadovanP 1 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 73 postova Lokacija: Feketic Prijavi odgovor kao problematičan MOTO LINE Petar Munizaba,063/538 982. Sremska Mitrovica (ispravljao mi disk, extra zadovoljan, a jos me castio, ispravio i osovinu.... ;)a znamo se samo preko zice....kaze da ispravlja i ramove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe1000f 0 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kiseljak BiH Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,netreba meni hvala bogu,prijatelj mi slupao suzuki k5 pa ga zajebali na osiguranju i sad mora praviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan sale iz krushevca ima kompjutersku mashinu samo za to , znachi model godishte i hidralika ga vrati u mere za taj model shto bi majstori rekli u shablon , mashina od 20ta hiljada eura , ko neveruje chovek shalje cd od mashine te italijanske da vidish kako radi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan MOTO LINE Petar Munizaba,063/538 982. Sremska Mitrovica (ispravljao mi disk, extra zadovoljan, a jos me castio, ispravio i osovinu.... ;)a znamo se samo preko zice....kaze da ispravlja i ramove! preporuka i od mene, više puta mi ispravljao viljuške i felne. bez greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joe1000f 0 Napisano Mart 16, 2010 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kiseljak BiH Motocikl: Honda XL1000V Varadero;Honda XLV750R Prijavi odgovor kao problematičan sale iz krushevca ima kompjutersku mashinu samo za to , znachi model godishte i hidralika ga vrati u mere za taj model shto bi majstori rekli u shablon , mashina od 20ta hiljada eura , ko neveruje chovek shalje cd od mashine te italijanske da vidish kako radi ... Imas li adresu ili tel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan taj je varovatno jeftin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan 250-300e shto mislim da nije mnogo nemogu da nadjem telefon , al ima Semza pa ga pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Mart 17, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan sale iz krushevca ima kompjutersku mashinu samo za to , znachi model godishte i hidralika ga vrati u mere za taj model shto bi majstori rekli u shablon , mashina od 20ta hiljada eura , ko neveruje chovek shalje cd od mashine te italijanske da vidish kako radi ... sale je pun pogodak, licno sam video masinu kod njega. Sve dovodi na meru, nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 17, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 063611352 Pa pozovi i pitaj! Za neke stvari je skup a za neke nije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...