Novola 2118 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja završio registraciju malopre, prošao tehnički sa sve rollbarovima, neoriginalnim migavcima i farovima (atestiranim farovima) sve gotovo za 45min. 1800din rata na 12 meseci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu kad tebe poljakovi farovi??„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 20, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, el classico said: Jesu kad tebe poljakovi farovi?? „Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Jesu. Prolaze bez problema. Ima na njima šesnaes nekih oznaka, homologacija itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vid' ove lepotinje. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 21, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, tojeto, kombinacija starog i modernog dizajna.Baš po mom guštu….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 26, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/100007030480107/posts/pfbid04vSYhDTagusjTCNVMEufJMPZwo2atSS7gZUdvDVLS33nYJpYbLbjUoqhsugoy51pl/?app=fbl 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 27, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo ako nekom treba prednji ram, na koji se montiraju farovi i maska, imam jedan viška. Kolega uzeo pa ispalo da mu ipak ne treba, dao 80e bez veze. Može i zamena za polovan ali ispravan kilometar sat, ili za roll bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 29, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan E, pa, drustvo, zvanicno je. Tenercina skockana skroz na skroz. Provozao i od Laz. do Bg-a, polece. Videcemo jos potrosnju sta sam nacinio sa svim radovima. A evo i koja slika zavrsnog proizvoda. Nalepnice jbg., ispalo kako ispalo, ali preko zime i to i jos par nekih sitnica ce se doraditi i poboljsati. Izvolte, nadam se cete uzivati koliko i ja. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3401 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mnogo vise podizes temperature glave sa umotanim granama, bolje da se obicna cev usija nego glava i ulje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan zlatni upravljač kao LSL X01 ili slično da parira felgama.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 29, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Desmo je napisao: Mislim da mnogo vise podizes temperature glave sa umotanim granama, bolje da se obicna cev usija nego glava i ulje To je bila ideja da se sakriju stare grane dok se ne naprave nove prohromske ali posto je sve izgorelo, mislim na ovu asbestnu traku, skidace se svakako. Hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 29, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, el classico je napisao: Još jedan zlatni upravljač kao LSL X01 ili slično da parira felgama. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Zapisana ideja za dorade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako to izgleda.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 29, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, odlicno. Defintivno ce se do doraditi. Elem, htedoh svakako da te pitam. Posto planiram i da poboljsam jos kocnice. Gde si nabavljao distancer za veci disk i koji si disk stavljao? Koji model motora, ili diska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jun 29, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Lazar93 je napisao: Odlicno, odlicno. Defintivno ce se do doraditi. Elem, htedoh svakako da te pitam. Posto planiram i da poboljsam jos kocnice. Gde si nabavljao distancer za veci disk i koji si disk stavljao? Koji model motora, ili diska? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 29, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Firma HE Bremstechnik iz njemačke je proizvođač tog kompleta, proguglaj.Ja sa kupio rabljeni Set, nije me koštalo puno.Diskovi pašu i sa nekog ktm-a al neznam kojeg, mislim da mora bit neki supermoto jer oni imaju 320mm promjer.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan MX-TEC SET brake disc with Adaptor 320mm passend für Yamaha XTZ 750 WWW.EBAY.DE Entdecken Sie MX-TEC SET brake disc with Adaptor 320mm passend für Yamaha XTZ 750 in der großen Auswahl bei eBay. Kostenlose Lieferung für viele Artikel! Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Lazar93 said: Provozao i od Laz. do Bg-a, polece Manje više estetika, tu se uvek nađu razlike u ukusu, neko bi 'vako neko 'nako, kakvi su utisci u vožnji? Kočenje? Ubrzanje? Jel udobno sedište? Jel mema nekih dimova iz auspuha itd? Lepa je Tenera, još da je upotpuniš nalepnicama i malo daš svoj lični pečat, da budeš prepoznatljiv po njoj. Svaka čast na urađenom poslu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jun 30, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ka lipa…..„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Jun 30, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Novola je napisao: Manje više estetika, tu se uvek nađu razlike u ukusu, neko bi 'vako neko 'nako, kakvi su utisci u vožnji? Kočenje? Ubrzanje? Jel udobno sedište? Jel mema nekih dimova iz auspuha itd? Lepa je Tenera, još da je upotpuniš nalepnicama i malo daš svoj lični pečat, da budeš prepoznatljiv po njoj. Svaka čast na urađenom poslu! U voznji je preudobna, iskreno. Malo se dupe odviklo od voznje ali navici ce se brzo. Sto se tice voznje, odlicna, povozna i sad kad sam odradio viljuske i sipao malo gusce ulje dosta bolje prijanja na asflatu i dosta mi je udobnija. Kocnice, odlicne, ali moracu da pogledam zadnju, greje se disk, sto znaci da ne vracaju klipovi kako treba, van toga, mnogo bolje kocenje nego sto je bilo. Ubrzanje, pa, srocicu ovako. Kad sam na malim obrtajima i odvrnem rucicu koja pokrece zabavu, momentalno prima gas i polece, da ne pominjem kad je drzim na nekim malo vecim obrtajima. Dima ima, samo od guma. Hahahahha Salim se, nikakvog dima, nista, cak i kad je u veoma visokim obrtajima. Verovali ili ne, upravo pre pola sata usao u kucu i ugasio je. Presao sa punim rezervoarom 388km kombinovane voznje, a ima jos, videcemo koliko. Sto automatski znaci, da sam sredjivanjem karburatora i svega smanjio potrosnju za 2.5l, ako ne i vise. Videcu kad ispraznim rezervoar pa kad se sracuna. Nalepnice ce sacekati zimu, da je malo vozim. Kad je ispalo kako je ispalo, i nisam uspeo sad to da odradim, sacekace. Ali ostajem pri ideji koju sam imao, taman da je i lepo razradim i dopunim do zime. Ima tu jos nekih sitnica koje treba dostelovati, srediti, ali sve u svemu, motor je odlican. Uspeo sam da istestiram i sa zencetom nekih 60-ak km, sa koferima i svim, nema neke razlike u povoznosti, ubrzanju i svemu. Tako da, ko bude za neku vikend voznju, slobodno nek' zove. Promenio Jun 30, 2023 član Lazar93 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Jun 30, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Lazar93 said: Kocnice, odlicne, ali moracu da pogledam zadnju, greje se disk, sto znaci da ne vracaju klipovi kako treba imao sam isti problem, resio sam ga kupanjem mehanizma poluge kocnice wd40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Super, drago mi je što je tako i štosi sretan!!!!Ostale sitnice pomalo.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Lazar93 said: Sto se tice voznje, odlicna, povozna i sad kad sam odradio viljuske i sipao malo gusce ulje dosta bolje prijanja na asflatu i dosta mi je udobnija Udobnija sa gušćim uljem? Zar je to nije dodatno "otvrdnulo" napred, čineći je manje udobnom? Pitam iz radoznalosti jer i ja želim da servisiram vile napred pa da čujem utiske. Ovo ostalo kako si opisao, kao da čitam tekst o Multistradi a ne o Teneri Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6075 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Next Level vilice za Ténéré Postoje kao što se i vidi tri različite opcije.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Jul 1, 2023 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Deki sipao gusce ulje i veli da ne osjeti nikakvu razlikuПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...