hammer 134 Napisano April 19, 2011 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao pojma koliko mi je ružna kanta odozdo. Popsi zaboravio si da kažeš da se tipli zavari na lim koji drži blatobran. Au, mislim da i ne moramo da znamo detalje, pogotovu ko ti je zavario kantu od ispod cika Nico Haha, morao sam da ti se revansiram za ono mlakonjo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nica 6 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: zaječar Motocikl: YAMAHA XTZ-750; YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan nisam imao pojma koliko mi je ružna kanta odozdo. Popsi zaboravio si da kažeš da se tipli zavari na lim koji drži blatobran. Au, mislim da i ne moramo da znamo detalje, pogotovu ko ti je zavario kantu od ispod cika Nico Haha, morao sam da ti se revansiram za ono mlakonjo ne diraj mi raketu ujedam, nego okači tamo neku sliku. ps. moja kanta nije varena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poludo sam više tražeći po forumu za informacije o veličini ležajeva za zadnji točak (lezaj zadnji tocak - ovo stavljam zbog pretrage) i još jedno fala Lalajku na linku http://www.bikebearingshop.co.uk/C10.htm Dimenzije ležaja za XTZ 750 su MODEL YEAR FRONT WHEEL REAR WHEEL LEFT RIGHT LEFT RIGHT 0XTZ750 Super Tenere 89-95 6302 2RS 6302 2RS 2 x 6203 2RS 6303 2RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da prepravim svoj post od gore... brojevi koji su na onom sajtu... NISU TAČNI ili postoji neko drugo označavanje... kupio sam po dimenzijama sa sajta pa su ispali manji ležajevi... posle kada sam skinuo sam otiša do Astrida i kupio pravi ležaj za lančanik, Shumar će okačiti tačnu oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro menjao sve lagere na motoru. Najbolje je da skinete lagere i semeringe i da ih odnesete u radnju. Tako ne mozete da promasite. Ja sam jedva nasao onaj najveci za zadnji lancanik i kosta kao svi ostali zajedno za zadnji tocak. Pitanje: Gde da nadjem gume od karburatora koje povezuju karburatore sa motorom? One okrugle gume koje stoje ispod karburatora i imaju po dve selne na njima? Jel to moze da se nabudzi nesto ili moraju originali? Originalne dve gume su oko 60e. Mogu da teraju jos malo ali mi lose izgledaju i sigurno nece jos dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da to možeš da nabudžiš, jedina je fora da ne puštaju falš vazuh a membrane za karburatore radi jedan čovek na Vidikovcu za 10€ po komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 20, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skoro menjao sve lagere na motoru. Najbolje je da skinete lagere i semeringe i da ih odnesete u radnju. Tako ne mozete da promasite. Ja sam jedva nasao onaj najveci za zadnji lancanik i kosta kao svi ostali zajedno za zadnji tocak. Pitanje: Gde da nadjem gume od karburatora koje povezuju karburatore sa motorom? One okrugle gume koje stoje ispod karburatora i imaju po dve selne na njima? Jel to moze da se nabudzi nesto ili moraju originali? Originalne dve gume su oko 60e. Mogu da teraju jos malo ali mi lose izgledaju i sigurno nece jos dugo. pa kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dr Bokilic.. kazi nama sta sve imas na tavanu za nase kangrbe? cini mi se da negde procitah da imas dve rasturene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 20, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa,vec se dosta prodalo,ali ima..ima i tdm,i st,i pola afrike,ima,,jos svasta nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, jesi raspoložen za jednu vožnju do svilajnca u subotu? Bokiliću, jel primaš goste, nećemo dugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Necem moci.. ali Boki je uvek oran za pregovore, dogovore i trangefrangisanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da neces mozda da menjas papriku za ST? to bi ti bio odlican potez.. al niko nije lud.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 20, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 20, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego od one njegove polovine da kompletiram moju i da imam ceo motor, pa onda trange frange za nešto jače. Rd07a na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm mozda cem ja do Bokilica........ ionako treba da casti sto sam mu prodao kofere za GSXF-a a nema ni pojma da sam ja nabacio to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zakljucio da mi ne lupaju lezajevi u kormanu....... Sta moze da loopa?????? Da nisu vile, da se ulje proredilo i da sada slobodno skacu gore dole??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 21, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm mozda cem ja do Bokilica........ ionako treba da casti sto sam mu prodao kofere za GSXF-a a nema ni pojma da sam ja nabacio to aahahhaaa znaci ti si taj :takoje: haaa,jel ti reko rade da se ustvari znamo 20tak god,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Da Rekao mi je......... ja tek onda nisam mogao da verujem. Xaxaxaxaxaxaxaxaxa NARODEEEEEEEEEEEEEEEE POLUDECU OD LUPANJAAAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne rece danas... Mogli smo malo da njuskamo sta klapara!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dečko, lupa tebi u glavi!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da Rekao mi je......... ja tek onda nisam mogao da verujem. Xaxaxaxaxaxaxaxaxa NARODEEEEEEEEEEEEEEEE POLUDECU OD LUPANJAAAAAAA ne puštaj Fija da ti seda na motor sad mi pade na pamet., može da bude glupost tipa da nisi stegao rezervoar do kraja ... ili ti se lanac opustio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1412 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad je tako lupalo ispalo je na kraju da lupa lager u lancaniku. Raspao se sve. Cuje se kao da kad nekom cevkom lupas u metal. Sve zvoni. Mada kod tebe lupa napred a kod mene je bilo nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da Rekao mi je......... ja tek onda nisam mogao da verujem. Xaxaxaxaxaxaxaxaxa NARODEEEEEEEEEEEEEEEE POLUDECU OD LUPANJAAAAAAA ne puštaj Fija da ti seda na motor sad mi pade na pamet., može da bude glupost tipa da nisi stegao rezervoar do kraja ... ili ti se lanac opustio... Ma nije lanac, danas proveravasmo i popravismo centralni šaraf. Rezervoar uvek prazan, pa mere biti, ali ja tipujem na onaj gedžet(karabinjer) što je zakačen na volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 21, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja tipujem na prednju osovinu od tocka.... ili lezajevi u prednjem tocku...... Inace saznadoh kako se steze korman pravilno........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 21, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja Lagere nove gajbi ako ces da menjas... Ja kupio al mi za sada ne trebaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...