srbac 2418 Napisano Mart 12, 2021 Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je baš dobro. Jako kao crash bar !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
montenegrovision365.com 652 Napisano Mart 12, 2021 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: mojkovac Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, srbac said: Ovo je baš dobro. Jako kao crash bar !!! Taman tako,hvala! Sad slijedi jos i drzac neki da nadjem adekvatan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2453 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Seća li se iko ko je original rolere lanca naručivao preko Barela? Da ne trakeljišem po forumu jer ne pamtim kada je to bilo da bih okvirno mogao da odredim od kog perioda bih mogao da tražim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6046 Napisano Mart 12, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Tamo kad je kolega pista svoju restauriraPoslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2453 Napisano Mart 12, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, el classico je napisao: Tamo kad je kolega pista svoju restaurira Poslato priko Ténéré Da jebo te šta je s tim čovekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 726 Napisano Mart 12, 2021 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan pistin post, pronasao sam i ovo ali je prilicno staro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Crnogorac me potaknuo, pa reko i ja da sta majstorisem.Jos farbanje i ugradnja pose tehnickogПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Mart 13, 2021 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci, mogli bi to da krenete da pravite i za šire narodne mase, kontam da nas ima koji bi rado uzeli Sent from my M2007J3SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ne postoji način da se uradi bez tog uvrtanja metala? Sve mi je super samo to bode oči. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije komplikovano mnogo, vise vremena mi treba raspakovati i spakovati alat i motor Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo na tom dijelu moze flah da prodje, a da se plastike ne usujecaju, eto zato sam motao Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Promenio Mart 13, 2021 član Bigor 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9971 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, čvrst i pouzdan nosač za navigaciju. Zanima me samo da li zaklanja deo vidnog polja, kroz vizir, kada spustiš glavu pri bržoj vožnji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 (promenjeno) Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne spustam ja glavu Ne za normalnu voznju na koju sam navikao mi ne smeta, moze se on postaviti i malo nize ali sve je to stvar izbora. Promenio Mart 13, 2021 član Bigor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9971 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To bi naš drug Panta trebalo da isproba, pa ako prođe njegov kriterijum da ti izda atest za upotrebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1026 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tacno sam i ja poceo da razmisljam da napravim, mnogo bolje da telefon stoji tu nego na precagi od guvernale. A i motor mi je vec raskupusan. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije to problem napraviti ali sve radim kada mi klinci spavaju, znaci sat max 2. Ako upadnu, vise njih jurim da mi vrate alat nego sto radim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 13, 2021 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li si probao u vožnji kako se ponaša? Da ne trese zbog dužine flaha? Ja sam na bmw-u pravio, ali od cevi koje čini mi se bolje podnose vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam malo i ima vibracija ali nista strasno da smeta, mislim da ce i to malo nestati kada uklopim maske sa strane. a i sraf ispod fara nisam stavio jer sam odma posle sve skinuo. Ne plasim se, siguran sam da ce to biti dobro. Vec jesi li pravio vizir, kako je ispalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6046 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Frend radija jučer od makrolona.S obzirom daje prvi put u životu tako nešto radija ispala je više nego odlična.Inače je profi strujić.Poslato priko Ténéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Mart 13, 2021 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Bigor je napisao: Jesam malo i ima vibracija ali nista strasno da smeta, mislim da ce i to malo nestati kada uklopim maske sa strane. a i sraf ispod fara nisam stavio jer sam odma posle sve skinuo. Ne plasim se, siguran sam da ce to biti dobro. Vec jesi li pravio vizir, kako je ispalo? Ma jok. Poslao mi prodavac greskom ploču 5mm debelu. Nije mi bilo dobro kad sam otvorio paket. Sad čekam da mi pošalje 3mm debeo klirit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svasta Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1026 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cime secete klirit da ima lepe ivice? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brusilicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1026 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 1008 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koji kamen, onaj za secenje metala ili neki drugi? Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7668 Napisano Mart 13, 2021 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da taj tanki, posle malo ostruzes skalperom i onda plamenomiz rucnog brenera predjem da bi ivica ostala bistraПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...