deki295 545 Napisano Novembar 10, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan pa i jeste, kad sam imao samo pet litara u tanku. dosta za 120 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 10, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pa i jeste, kad sam imao samo pet litara u tanku. dosta za 120 km E ako je tako onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 10, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sa levom stranom 120km i sa desnom stranom isto sa sve smanjenom cevcicom za rezervu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, igrao sam se malo poslednjih dana i ima rezultata. Namontirao sam diskove koje mi je Elvis poslao, Stavio nove plocice, nove gumice, napunio kocnice, pocinkovao one nosace kleshta.... Zamenio sam sve lezajeve u tockovima i centrirao tockove, namontirao gume i bukvalno do sada pakovao sve to na ram. Stigla su mi dodatna sveyla i migavci iz kine i super izgledaju i rade. Da napravim jos gace za auspuh i da kacim lonac i palim uskoro. Poslacu snimak prvog paljenja. Da nema neko vishak jedan slajder za lanac koj ide na viljusku, ne pada mi na pamet da kupujem nov jer je preskup, u krajnjem slucaju napravicu ga od teflona? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 10, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Koje su ti ovo gume gimba? Iskreno ja da sam vako sredio bajk bilo bi mi zao da ga vozim a nedo bog da sidjem negde s puta. U svakom slucaju kapa dole za rezultat. s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 10, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Migavci su nekako jadni za onoliki motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 10, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gume napred Mitas,a pozadi Metzeler. Zadnja nije nova,nova je samo unutrasnja. Ipak na kraju nisam radio tubeles. Migavci deluju mali na slici ali nisu mali, sa sve nosacem su oko 9cm. Imaju 12 Led-ica i sijaju vrh. Morao sam da se otarasim onih velikih, meni se iskreno ne svidjaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 10, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I meni su ti veliki toliko ruzni da su mi nekako na kraju postali lepi ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 11, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I meni su ti veliki toliko ruzni da su mi nekako na kraju postali lepi !I meni, davno sam to zaključija. Najradije bih imao dvije, uz moju Chesterfield još jednu plavo-bilo-žutu. Ili ipak jednu Sonauto repliku..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 11, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 12, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, igrao sam se malo poslednjih dana i ima rezultata. Namontirao sam diskove koje mi je Elvis poslao, Stavio nove plocice, nove gumice, napunio kocnice, pocinkovao one nosace kleshta.... Zamenio sam sve lezajeve u tockovima i centrirao tockove, namontirao gume i bukvalno do sada pakovao sve to na ram. Stigla su mi dodatna sveyla i migavci iz kine i super izgledaju i rade. Da napravim jos gace za auspuh i da kacim lonac i palim uskoro. Poslacu snimak prvog paljenja. Da nema neko vishak jedan slajder za lanac koj ide na viljusku, ne pada mi na pamet da kupujem nov jer je preskup, u krajnjem slucaju napravicu ga od teflona? Kad vec sredjujes tako lepo, stavi pancirna creva kocnica, nije prevelika cifra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, igrao sam se malo poslednjih dana i ima rezultata. Namontirao sam diskove koje mi je Elvis poslao, Stavio nove plocice, nove gumice, napunio kocnice, pocinkovao one nosace kleshta.... Zamenio sam sve lezajeve u tockovima i centrirao tockove, namontirao gume i bukvalno do sada pakovao sve to na ram. Stigla su mi dodatna sveyla i migavci iz kine i super izgledaju i rade. Da napravim jos gace za auspuh i da kacim lonac i palim uskoro. Poslacu snimak prvog paljenja. Da nema neko vishak jedan slajder za lanac koj ide na viljusku, ne pada mi na pamet da kupujem nov jer je preskup, u krajnjem slucaju napravicu ga od teflona? Kad vec sredjujes tako lepo, stavi pancirna creva kocnica, nije prevelika cifra. Slažem se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slazem i hocu, vec sam planirao ali ne mogu odmah. Mnogo je para otislo u ovo. Prioritet je da se ofarba sada i da se urade nalepnice. Sve ostalo cu polako do proleca i sl.leto. Treba malo i da se vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesvaba 19 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: BGD Motocikl: KtM 640 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo GImboo izgleda super jedva cekam da vidim snimak prvog starta sve pohvale za trud. Obzirom da si elektronicar ocekujem onaj displej sa raznim zezancijama na tabli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/QB17ZdTjp6o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na savetima i na podrsci! Danas sam malo radio na kalupu za masku i privodim kraju to. Nadam se da cu sutra da izlijem masku od poliestera. Uradio sam neki svoj model pa kome se svidi mogu da izlijem kasnije, prvo da vidim kako ce da ispadne uopste. Iscimao sam se oko modela od gipsa par dana ali sam ga lepo sredio. Maska ce biti neprovidna i stajace skoro vertikalno, ima mali ugao na pozadi ka vozacu. Hteo sam da bude sto vertikalnija, to mi se nesto svidja. Evo slika modela od gipsa i negativa kalupa od poliestera. Uskoro cu da radim i rep tako da cu imati komplet. Sto se tice intrument table, za neki dan cu da izbacim slike jer sam poceo da radim i na tome u slobodno vreme. Ulepio sam se u ovaj poliester, nikad ranije nisam radio s njim, samo sam gledao, pola radionice sam skenjao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan BRavo Gimba ovo super izgleda. dopadaju mi se ti detalji. Podmladio si je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Novembar 12, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima sta jos to "dosta" pored svega sto si uradio moze da se uradi. Ja očigledno nemam dovoljno mašte. Ili "štabre" sa mobilnog iz tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gimba 56 Napisano Novembar 12, 2016 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xtz super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na dosta sam mislio prednju viljusku od WR-a (up-side-down) i prednji tocak od WR-a i jedan diska napred. Mislim da je dosta bolja viljuska od Tenerine. Ima mnogo posla ali moze da se spakuje. To sam planirao preko leta da kupim i polako da se igram. Hocu i rep pozadi da promenim,tj.da izlijem,cekam samo da mi stigne led shtopaljka, svakog dana bi trebalo da je ovde. Viljuske od WR-a sam nasao na Ebay-u,a na nekim stranim forumima sam citao da ljudi to pakuju i da je mnogo bolje. Volim da se igram tako da cu vrv i to da radim,mada ubice me devojka i roditelji, sve sto zaradim u poslednje vreme skrcam u motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 12, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ostavi dva diska, ipak je to 230kg !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan Disk od 320mm je ok. No ne zaboravi i 4klopna kliješta a još bitnije je staviti bolju pumpu. Čak samo pumpa sa tdm850 čuda radi od standard setup-a kočnica. Vilice od Wr-a idu bez velikih problema. To se da uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Novembar 12, 2016 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pumpa od ST i TDMa ista ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 12, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Nije garant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 12, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Posle experimenta promene agregata, lepo mi nije dobro , papirologija je ludilo.... Sta hocu da kazem, steta da izmenis vile, i ostatak bajka, a da ne uradis nishta sa agregatom.. mada kad se sve stavi na papir nije bas jeftina igranka. I definitivno treba da organizujemo neko ST okupljanje... No escape from Balkan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6088 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Imam USD od Elefant 900 sa kočnicama, pumpom i felgom. No žao mi sakatiti moju lipoticu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...