VladaSD 2364 Napisano Novembar 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko care oduzicu se i tebi i drugu naravno!! Ma nije da sam se odlucio za asfalt, daleko od toga sta ima veze sto je ispolirana nego sam hteo malo da je otvorim jer najvise mrzim crne Tenere, zatvori je nekako totalno crna boja, brusilicom sam sve brusio sa onim celicnim cetkama za brusilicu i na kraju polir sapunom na tocilo.... Javio mi se drugar ...napravio ti je dog bonove...nije od alatnog, ali su od celika i debljine su da nose kamion, a ne STeneru (mada su tu negde )....ako uspem da ih preuzmem i krenem sutra na Ostrvicu, dacu ih nekom iz BGD-a , da bi ih lakse preuzeo. Ne kosta te nista i mojne to...oduzicu se ... nego plati pivo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 8, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko care oduzicu se i tebi i drugu naravno!! Ma nije da sam se odlucio za asfalt, daleko od toga sta ima veze sto je ispolirana nego sam hteo malo da je otvorim jer najvise mrzim crne Tenere, zatvori je nekako totalno crna boja, brusilicom sam sve brusio sa onim celicnim cetkama za brusilicu i na kraju polir sapunom na tocilo.... Javio mi se drugar ...napravio ti je dog bonove...nije od alatnog, ali su od celika i debljine su da nose kamion, a ne STeneru (mada su tu negde )....ako uspem da ih preuzmem i krenem sutra na Ostrvicu, dacu ih nekom iz BGD-a , da bi ih lakse preuzeo. Ne kosta te nista i mojne to...oduzicu se ... nego plati pivo . Ljudi ovaj covek je car! Hvala vlajkane brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djidja1987 0 Napisano Novembar 10, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3500586/yamaha_xtz_750_super_tenere/ Ako ima zainteresovanih izvolite... Razlog prodaje...finansijska situacija... Srecna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 11, 2013 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoć: Ovo crevo pored leve svećice ide iz hladnjaka u motor, i počelo je da pušta. Voda koju ispusti, ode na svećice, i onda neće lepo da radi motor. Probao sam da stegnem, međutim ne pomaže. Jel tu ima neki dihtung da se zameni ili nešto slično? Inače problem je nastao nakon pada (smejurija, arčio po nekoj njivi, i u prvoj brzini sletim sa 10 na sat) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari treba mi pomoć: Ovo crevo pored leve svećice ide iz hladnjaka u motor, i počelo je da pušta. Voda koju ispusti, ode na svećice, i onda neće lepo da radi motor. Probao sam da stegnem, međutim ne pomaže. Jel tu ima neki dihtung da se zameni ili nešto slično? Inače problem je nastao nakon pada (smejurija, arčio po nekoj njivi, i u prvoj brzini sletim sa 10 na sat) ja cu odma da ti kažem... gumicu tj. O ring si sje#"# prvi put kad si stavljao i na padu je samo krenula da pusta... tj. pretegao si sraf i on je pokidao gumicu. Naravno i ovo znam iz ličnog iskustva... ne znam na koliko se kg steze taj sraf (ima u manualu) ali je nesto smesno malo... nije drama da skines i promenis samo moras da ispustis antifriz iz hladnjaka... ne znam koji je precnik gumice, nije nesto retko, moze da se nadje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Novembar 11, 2013 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Fala po ko zna koji put dobro je da ne moram da naručujem ili tako nešto. Inače gledam one slike sa vožnji od prethodnih dana, uživate samo tako. Krivo mi je što radim non stop ko dragstor, pa ne mogu da vam se pridružim. Al uklopiću se jednom sigurno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vlajko care oduzicu se i tebi i drugu naravno!! Ma nije da sam se odlucio za asfalt, daleko od toga sta ima veze sto je ispolirana nego sam hteo malo da je otvorim jer najvise mrzim crne Tenere, zatvori je nekako totalno crna boja, brusilicom sam sve brusio sa onim celicnim cetkama za brusilicu i na kraju polir sapunom na tocilo.... Javio mi se drugar ...napravio ti je dog bonove...nije od alatnog, ali su od celika i debljine su da nose kamion, a ne STeneru (mada su tu negde )....ako uspem da ih preuzmem i krenem sutra na Ostrvicu, dacu ih nekom iz BGD-a , da bi ih lakse preuzeo. Ne kosta te nista i mojne to...oduzicu se ... nego plati pivo . Ljudi ovaj covek je car! Hvala vlajkane brate Daj adresu da ti posaljem dog bonove ili salji nekog , ako imas u prolazu.... nosio sam dzabe na Ostrvicu...u jednom trenutku smo se setili i ja i Popsy...i to je bilo sve od toga ..osta samo flash u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jbg kad nisi teo u kafanu nego si otisao da se pentras :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan jbg kad nisi teo u kafanu nego si otisao da se pentras :D Ispentro sam se ja samo do gibanice i ustipaka ...za kafanu nisam ni znao... . Vi ste onako funjarski zbrisali..a ja sta cu drugo, nego da trazim utehu u domacoj kuhinji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Novembar 19, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Niko da napise nista posle vec 7 dana. Pa makar da nam tema ne uvene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa kad su zauzeti popravljanjem dobro, dobro, vraćam se na svoj topik... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Novembar 20, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi se jos uvek voze ne vise stalno na forum kao neki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa kad su zauzeti popravljanjem dobro, dobro, vraćam se na svoj topik... mda... milion nego kamerman kad će neki preview :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mda... milion nego kamerman kad će neki preview :D bice uskoro udaram ti ceznju malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jer neko vidi razliku :-) Dobio od drugara xenon. I usput jedno pitanje, gde mogu da plastificiram Crash barove? Sent from my SmartTab10 using Tapatalk HD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I usput jedno pitanje, gde mogu da plastificiram Crash barove? ja sam plastificirao ram kod Gorana - 0642365888 nalazi se u Višnjici kada kod semafora (3 bika ili nekako ona mesara) kreneš gore ka groblju i prva ulica levo pa jedno 300m ... radi i peskarenje i hladno cinkovanje i plastificiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Novembar 23, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znam gde je to. Hvala Popsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre, jel ima nekog ko je aktivan u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 2, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nema..necrkavaju bre ko afrike pa da se svaki cas na nesto zale ljudi p.s. moz se desi da nabavim em tube pa ako nekom bude trebalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 2, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan A iglice?! To bi meni leglo... Tube imam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 2, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mislim sam u kompletu da stize..javicu jako brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 3, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan mislim sam u kompletu da stize..javicu jako brzo Vise kompleta ili jedan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 3, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jedan ali vredan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 3, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jer neko vidi razliku :-) Pa sto nisi stavio dva? E onda je DAN kad to popalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mema 24 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sarajevo BiH Motocikl: XTZ 750 SP 92 & KTM SXS 540 06 & KL 250 & VS 1400 & NRG 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Cesaljam ovu temu vec neko vrijeme pa reko da se predstavim. Iz Sarajeva sam Teneras imam jos par motora mada mi je Tenera najdraza. Inace XTZ 750 66 ooo km vozim je tek par mjeseci i OK je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...