Ogi bl 42 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj bar da je uzmem pa se onda ismijavaj.Hihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam link pa pogledaj. Vlajko je verovatno mislio da detaljnije uslikas sam motor, gde curi i sl. Ovako se na oglasu ne vidi nista posebno sem da je u pitanju Tenera, sa bar meni ruznim auspuhom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Samo VI zezajte, hihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 7, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaj bar da je uzmem pa se onda ismijavaj.Hihihi Apsolutno nisam mislio nista zlonamerno, a kamoli da ismevam. U pitanju je samo moj ukus koji uopste ne mora da se poklapa sa tvojim, pa sam upravo zbog toga dodao ono "bar meni". Nadam se da kad je uzmes niko nece imati razloga da vas ismeva, a da cete zajedno podeliti mnogo lepih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Imam neke 3 sliku će al kako da ih stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan evo i jos neke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 11, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan lepa...... sara medju prvima........ samo teraj........ nek je sa srecom ako si je uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Maj 12, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prazni mi akumulator.sta je sad muci.nije valjda regler... Popsy pomagaj:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan lepa...... sara medju prvima........ samo teraj........ nek je sa srecom ako si je uzeo Sutra bi trebao da je kaparisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prazni mi akumulator.sta je sad muci.nije valjda regler... Popsy pomagaj:-) proveri da li su ti stegnuti konektori na klemama i ako je nekoturio osigurac na regler proveri nivo tecnosti u akumulatoru proveri punjenje reglera unimerom u leru, na 3000obrtaja sa i bez svetala posle ova tri bi trebao da znas odgovor. Ako je regler u pitanju - Joska 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da obavezno treba da se proveri prvi konektor koji ide iz namotaja, meni su kontakti totalno oksidirali pa nije punio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se vidi ali jedna faza je totalno oksidirala dok su druge dve malo manje, meni se praznio akumulator postepeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko rešenje za ovo sranjce skinuto, odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko rešenje za ovo sranjce skinuto, odavde Dobar strugar resava al ce ti biti problem da nadjes odgovarajuci materijal, pravio elvis meni 2 kom prosle god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Roler.. pravi se od tvrde plastike..pitaj Šumara dal mu osto komad Nego gde ja da nađem obruč točka..ili možda povoljan a dobar ceo prednji točak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko se vidi ali jedna faza je totalno oksidirala dok su druge dve malo manje, meni se praznio akumulator postepeno. hvala momci na pomoći. ma več mi je dva nova akumulatora pojela,čim ne upalim dva tjedna ona pojede svu struju. danas sam malo gledao konektore i jedan je bio klimav. sad evo punim aku. pa sutra lagano kod strujića. valjda nije regler jer čim malo radi motor odmah ga napuni. e tenera e tenera sunce li ti ljubim :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14395 Napisano Maj 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Prazni mi akumulator.sta je sad muci.nije valjda regler... Popsy pomagaj:-) xaxaxaxaxaaxa kad sam ovo video morao sam da proverim da nisam u temi "vicevi". pa on tera svoj motor kod vlasnika afrika da mu ga popravljaju. cisto da im ne stoji alat bez potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prazni mi akumulator.sta je sad muci.nije valjda regler... Popsy pomagaj:-) xaxaxaxaxaaxa kad sam ovo video morao sam da proverim da nisam u temi "vicevi". pa on tera svoj motor kod vlasnika afrika da mu ga popravljaju. cisto da im ne stoji alat bez potrebe. nisam baš razumio :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14395 Napisano Maj 13, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nisam baš razumio :zbunjen: e bas to kaze i popsi kad se njegov motor pokvari mada se ja ne secam ni da je ikada bio ispravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan sram može da vas bude,dirate takvog uvaženog gospodina i humanistu :jee: valjda su kvarovi kod ovih naših plavo bjelih boja ušestaliji, nego kod nekih drugih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Maj 13, 2013 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Proverite kontakte meni se pre par godina desilo to da su zice pocele da dime. isto mi je pre toga praznio akumulator pa sam ga promenio.sreca da je bas kod majstora pocela instalacija da dimi pa mi je on promenio kontakte a otisao sam bio na zamenu ulja i plocica. Posle se mislim sta da je to pocelo negde u putu a ja da i ne vidim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prazni mi akumulator.sta je sad muci.nije valjda regler... Popsy pomagaj:-) xaxaxaxaxaaxa kad sam ovo video morao sam da proverim da nisam u temi "vicevi". pa on tera svoj motor kod vlasnika afrika da mu ga popravljaju. cisto da im ne stoji alat bez potrebe. nisam baš razumio :zbunjen: Naš drugar pokušava da bude duhovit.. a Popsy malo otežano kucka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan vlado imam rolere..... ja pravio od plastike....... a ti sabane za tocak........ sta ti sad fali.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 14, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lepi okrugli koji ne bacaka.. Videću još kako će se ponašati kad promenim gumu..jer se i ona izdeformisala i postala jajasta samo da je prvo malo potrošim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...