Dule Sebeški 970 Napisano Mart 31, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan DakleM,od moje rucice kvacila nema nista...fala http://www.moto-berza.com/polovni-motori/yamaha-xtz-750-tenere---1992g--oglas-27929/ Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli delovi 28152 Chokekolben 2 x 3,57 7,14e 28768 Nadeldüse (Serie), 1 Stück (2x benötigt 2 x 10,50 21,00e 33072 "Schweizer Abstimmung" (ohne TÜV) 1 x 47,48 47,48e 30918 Ansaugstutzen-Set, 1 Paar für rechts & 1 x 11,68 11,68e Zwischensumme 87,30e zzgl. Porto und Verpackung (postarina) 10,00e Nettobetrag 97,30e Rechnungsbetrag (ukupno) 97,30e KEDO Narucio sam preko rodjaka iz Svajcarske i izaslo je sa postarinom 130e, jos su mi negde u transportu makli katalog koji se dobija gratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir'Tattoo 10 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Nikšić, Crna Gora Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan KEDO ima super djelove Ja sam naručivao isto ove gume reparacione setove za karbove i igle, sve je stiglo i namontirano i sve js euper.... ali kod na UPS u CG guli kožu, za sve to su mi naplatili špediterske usluge 40€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kako moze lepo i kulturno da se naruci iz Louis-a bez provizije tako bi mozda moglo i ovo, mada ovde je problem sto imaju jedno predstavnistvo i to u Hamburgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan jaooooooooo semening......... Popsy udavicu i tebe i Kovaca i Acima sto namontira one vile......... ne mos se izvadi....... zaribalo sve.......... Inace jefini semeninzi u Tosinom bunaru.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 1, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jaooooooooo semening......... Popsy udavicu i tebe i Kovaca i Acima sto namontira one vile......... ne mos se izvadi....... zaribalo sve.......... Inace jefini semeninzi u Tosinom bunaru.......... :zvizduk: nisam ja, zeka je :lol: zalij ti to sa WD40 pa se gledamo sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan jest pa posle da menjam i gume u vilama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hebo te aćimo, znaš. Znam gde su, ću odem večeras po njih. Možda malo ljubavi u vidu macole da upotrebiš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan ma upotrebio i vise nego dovoljno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan www.motorkari.cz Manual de taller Yamaha XTZ 750 Tenere/Super Tenere CHAPTER 8. ELECTRICAL Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilošST 3 Napisano April 3, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Бар,Црна Гора Motocikl: Yamaha XTZ 750 SuperTénéré Prijavi odgovor kao problematičan Ili evo ti ovde u boji Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano April 5, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ko od nas da je registrovan na 25kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano April 5, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan ima, ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
letoni 7 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: xtz 750,R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš li ćoro da je dečko iz Zagreba? ne vidi baba sine... :D inače moj glas ide za Yuasu YB14L-A2 i mali savet, ako voziš offroad nemoj da te prevare mangupi pa da ti daju A1. Tu je sve isto, levi minus, veličina ali su kleme takve de se kače kablovi sa strane a ne odozgo pa se tokom vremena razloka klema pa gubi kontakt (od vibracija). He he hvala gospodine popsy na savjetu.nisam bio par dana na kompu da vam zahvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 6, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan I sama sam ti na 25 kW!!! Samo sto je 25 kW u saobracajnoj, a u stvarnosti je 69 ili vec kolika joj je fabricka snaga bez blokade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratnick 2 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha XTZ 750 ST :-) Prijavi odgovor kao problematičan I sama sam ti na 25 kW!!! Samo sto je 25 kW u saobracajnoj, a u stvarnosti je 69 ili vec kolika joj je fabricka snaga bez blokade. Da, tako je i kod mene, mislim da je oko 71ks, a u saobracajnoj 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Danas probam motor i provalim da slabo puni akumulator ( imam neki analogni voltmetar ugradjen na motor ), uzmem multimetar i na klemama akumulatora mi pokaze neku tugu od 12,80 V. Krenem po redu da skidam i proveravam gde je problem, skinem regler i po upustvu sa youtub-a proverim ispravnost. Regler ispravan, krenem dalje i nadjem da su kontakti poprilicno oksidirali na prvom spoju koji ide iz statora ka regleru. Prosle godine sam imao slican problem koji sam resio smirglom i kontakt sprejom ali sada sam ih odsekao i lepo zalemio. Proverim ponovo na akumulatoru i na 1500-2000 obrtaja puni oko 14,50 V a sa upaljenim svetlima 13,50 V. Ako neko ima problema sa punjenjem moze lako da proveri ovaj spoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano April 8, 2013 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E,sad za sve koji su na 25 kw,koliko vas je kostala registracija,ako nije tajna? Ja sam pre neki dan registrovao motor,sa tehn.pregl. koji je 1500din.,stalo me je citavih 15000 din. Ako pitanje nije na mestu,tj.nije za ovaj forum,molim urednistvo da ga obrise,uz izvinjenje moje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje registrovao u Pancevu u saobracajnoj pise 51 kw(69 ks) celih 10500dinara ja srecan i zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano April 9, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mene tek krajem meseca ceka registracija, a prosle godine je bila nesto malo preko 13.000, a motor je 1992 godiste. Ako bi ove godine bila kao sto je navedena ova iz Panceva bilo bi super, s tim sto ja registrujem na manju snagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Snaga je nebitna kod registracije motora. Gleda se kubikaza i starost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TENERAS 17 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Foca, Republika Srpska Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nadjem ovo sto meni odgovara, nisu isti imam osjecaj a i nude cio komplet za motocikl a meni ttreba jedan eventualno dva ... ako znas molim te ostavi link Imam ja nekoliko kom.Jel imas nekoga u N.Sadu da ga posaljes? Ja sam uzeo ceo komplet u Platner u . Borise druze, jel postoji mogucnost da to dobavim kako cemo se dogovoriti ako nije problem kontaktiraj me pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas probam motor i provalim da slabo puni akumulator ( imam neki analogni voltmetar ugradjen na motor ), uzmem multimetar i na klemama akumulatora mi pokaze neku tugu od 12,80 V. Krenem po redu da skidam i proveravam gde je problem, skinem regler i po upustvu sa youtub-a proverim ispravnost. Regler ispravan, krenem dalje i nadjem da su kontakti poprilicno oksidirali na prvom spoju koji ide iz statora ka regleru. Prosle godine sam imao slican problem koji sam resio smirglom i kontakt sprejom ali sada sam ih odsekao i lepo zalemio. Proverim ponovo na akumulatoru i na 1500-2000 obrtaja puni oko 14,50 V a sa upaljenim svetlima 13,50 V. Ako neko ima problema sa punjenjem moze lako da proveri ovaj spoj. deder baci link za taj klip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo po redu klipovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da provalim u vezi klipova.. nekad se lepo vidi kao iznad.. a nekad samo link U čemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...