vlajko 2670 Napisano Januar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bi ti stavio to dugme od honde... ko sto ni Jager neci vise nikad sesti na voz 442 do Beograda A sve je radilo dok nije dosla mindza.. Dugme ima da nabudzim od fioke ili kuhinje nesto.. januar..februar i moze sezona da pocne.. ide vizir.. ako uzmognem i sediste.. da i naproso mi nosac zadnjeg kofera.. nije iz Labosa..zato je i prso.. ...i trebaju mi dva bocna kofera moze i ledizacija sa ksendzama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos nisam odradio vile.. pritom mi i ne radi saug.. a izgubio sam i to dugme.. ako neko ima neku ideju za dugmence hauga.. necu mu nista.. Mislim da ja mogu da ti pomognem. Dugme koje tražiš pasuje od lade ili poljaka iz 80-tih godina, a moj ćalac to ima negde kao suvenir. Ako ti nije frka da se strpiš do početka februara dok se ne vratim sa puta, pa da ponovimo kangrbu retko lepim delom koji ima izuzetnu emotivnu vrednost . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 6, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lada.. moze... fala a moze i ovako prstima da se povuce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 6, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Si probo sad kad hladno prtima da povuces? Idem sutrau Louis pa razmisljam da kupim ovaj drzac za dodatni vizircic koji se stavlja po potrebi. Vizir je naravno preskup, ali taj drzac kosta 19.95e ako je jos neko zainteresovan nije problem da mu kupim, vizircic kod Ivana ce kupimo. A posebno je zanimljivo to sto moze da se steluje, na gore ili na dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 7, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva stvarcica Gile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 7, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pu idijoti jedni ne prodaju ga posebno vec sa sve vizirom. 119e smrc smrc.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bazveze je.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma de bezveze, fensi stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zakazan randevu kod Alje.. utorak sa bajle u podne.. Nista ne treba da jurim..sve covek ima..samo ga je malo teze navatati.. iskljuci covek tel. i ti se ebi.. semerinzi i ulje u vilama.. za pocetak zajedno sa saugom i rece da ce i dugme da resimo.. jee javljam cene sexa i kvalitet usluga a covek vazi za odlicnog majstora i znalca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zakazan randevu kod Alje.. utorak sa bajle u podne.. Nista ne treba da jurim..sve covek ima..samo ga je malo teze navatati.. iskljuci covek tel. i ti se ebi.. semerinzi i ulje u vilama.. za pocetak zajedno sa saugom i rece da ce i dugme da resimo.. jee javljam cene sexa i kvalitet usluga a covek vazi za odlicnog majstora i znalca.. sto ne zamenis i lezajeve??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno zakazan randevu kod Alje.. utorak sa bajle u podne.. Nista ne treba da jurim..sve covek ima..samo ga je malo teze navatati.. iskljuci covek tel. i ti se ebi.. semerinzi i ulje u vilama.. za pocetak zajedno sa saugom i rece da ce i dugme da resimo.. jee javljam cene sexa i kvalitet usluga a covek vazi za odlicnog majstora i znalca.. sto ne zamenis i lezajeve??????? a zamenicu ako bude trebalo.. samo sezona da pocne.. p.s. nema potrebe da se citira kada je post ispod mog..tj. iznad tvog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 10, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ležajevi za korman sa semeringom su ti 2200-2300 a kad već skida prednje vile može i njih da zameni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUM@Rz 104 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 SUPER TENERE Prijavi odgovor kao problematičan pa zbog toga kazem, da ne skida 2 puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Januar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, ne budali. Ovo ti je idealna prilika da o jednom trošku zameniš i ležajeve. Ako ih ne zameniš, vala je isto kao da si otišao da se istuširaš, ali si se nakvasio samo od kolena na gore... Noge ćeš, pre svapanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ili sto bi jedan matorac rekao.. kao kad bi se istusirao.. i obukao posle iste gace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 10, 2011 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Si probo sad kad hladno prtima da povuces? Idem sutrau Louis pa razmisljam da kupim ovaj drzac za dodatni vizircic koji se stavlja po potrebi. Vizir je naravno preskup, ali taj drzac kosta 19.95e ako je jos neko zainteresovan nije problem da mu kupim, vizircic kod Ivana ce kupimo. A posebno je zanimljivo to sto moze da se steluje, na gore ili na dole. Gile bre ovo može da se napravi u kućnoj radinosti, kakvih bre 120e.....malo truda da se naje materijal i to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 10, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je najlakse da se napravi takav sistem, ali ovaj je bas lep, stilizovan, a kosta 19e, steta samo sto nemoze posebno da se kipi vec samo sa vizirom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Semerinzi u vilama 43x54x10.5 ulje sae 10w 667 ml sipano zbog pretenzija ka dzombama.. lezaj volana 30x55x17 i doljnji 25x47x15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan E pa drustvo, stigo novi sektas.... Da,da ...dugo zeljena teneraca je napokon u mojoj garazi(tacnije ispred zgrade ) 89 god, svajcarac pa ima kockasti far koji cu vremenom zameniti...motor je uradjen,tako da je jos razradjujem,reg,lose gume,jbg to ce se kupiti,a bogami i lanac ...Evo i par slika.... Eto toliko od mene za sada,pa polako krecem u nabavku gore navedenih nedostataka,samo da se oporavim finansiski, jer trenutno nemam ni za kafu Aj pozz i vidimo se na putu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srećom da te služi puuuuuuuuuno sigurnih km, deluje extra a imaš i dodatne opreme već na njemu (centralni & rollbarovi) ... šta god te muči pitaj, ako ne znamo naćićemo već nekog ko zna... u principu ne postoje veliki problemi... kad bude lepo vreme (kao danas npr) svratiš do Labaratorije gde se većina nas skuplja na kafu i na razmenu iskustava naravno imamo i lokalnu AT vs ST temu ali otom potom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sinke cestitam za motor. Videces da nisi pogresio. Ne znam sto bi menjao far? Zex ima takav cetvrtasti pa mu nista ne fali. Koliko vidim imas H4 sijalicu unutra i verovatno ti far svetli dobro. Prema tome menjaj lanac i gume a far zadrzi. To je moje misljenje. U zdravlju se vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 16, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala *Popsy* , *bopk* . Pa videcu sto se fara tice,televizor svetli extra, al mi nekako lepse kad ima 2 fara, sve zavisi kolko ce me kostati ta operacija(mozda neko bude teo i da se menja )?? Gume i lanac cu sigurno zameniti,kofer imam samo da ga preferbam u belo i to je to.Jos da kazem da motor ima otvoren izduv(sto mi se svidja,nekako se dublje cuje,a nije preterano),kao i blago poviseni vizir i zastitnu mrezicu preko fara.E sad,centralni stender mozda pustim u prodaju, jer mi nije nesto neophodan,a pare bi prebacio na ono sto mi je prece,lanac itd.. Otom potom, aj pozdrav braco tenerasi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 16, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan što se tiče fara i meni je simpatičniji sa dva okrugla ali mislim da je pogolem finansijski sex konverzija, al zato možeš da uvetiš nekog ko isto ima jedan far pa po pola kupite set bixenona (dok ja na pr. moram sam da uzmem ceo set) i da rešiš pitanje svetla za stalno. Centralni bi ti savetovao da sačuvaš.... prvo dok ne napraviš automatski podmazivač lanca, mnogo je lakše podmazivati lanac na centralnom nego da ga guraš naokolo a neko da prska ili da ti se desi kao i meni na offroadu da ti spadne lanac ili probiješ gumu dosta znači takođe ne skupe investicije (ali većina nas ih je turila) su - alarm, pištalica za migavce, 12v utičnica, podmazivač lanca i "nervozni kinezi" - duple sirene koje život znače što se guma tiče ako ćeš samo asfalt da forsiraš i mrvu offroada mišelin anakee se smatra najboljom, a ukoliko želiš i asfalt i offroad moj glas ide za Haidenau (mi ih zovemo AjdeSada ) ---- sve u svemu, nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na brod ludaka.. samo taj brod ne plovi bez prsnute licne uostalom sve ce ti biti jasno na prvoj voznji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan *Popsy* Znam da je dobra i korisna stvar stender,al mislim da ce mi u ovom trenutku biti korisnije 50eur Za gume mislim da cu ajde sada uzeti ,tim pre sto ih brodaju ovi ljudi od kojih sam i motor uzeo...E sad za te jeftini dzidza bidze,12v cu sigurno staviti,a ovo ostalo nije lose i mozda i to padne,svrnucu do Lab-a sutra posle 13h pa da se malo posavetujem sa laborantima... *Vlajko* bolje vas nasao, e vala jedva cekam tu voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...