ThePainkiller 4384 Napisano April 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Panta Zemunac je napisao: Kasnije cu snimiti moje pa da uporedimo. Za cega sluzi ovo crevo ciji kraj mi visi iako ima zicani steznik.. Ne vidim odakle ide a sad je policijski kod nas pa ne mogu skidati plastiku..? Ovo crevce ti je sa kućišta filtera vazduha. Povremeno se skine taj čep sa creva da se ispusti kondenz ili ulje ukoliko se nakupilo u kutiji filtera vazduha... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 11, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan On 10.4.2020. at 20:05, pista je napisao: Evo par slika iz 1995... Ovakva je bila prva Super tenera koju sam provozao davne 1989 il 1990 godine. Vlasnik je bio neki naš momak koji je radio valjda u Nemačkoj, pa došao na odmor kući u Brčko - il tu negde u okolini . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 11, 2020 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Moras da imas tu srednju cevku koja spaja krajeve. Tako je i fabricki. Wing rack za XTZ750 ima drugi " problem" raspon srednjeg dela odnosno nosaca centralnog kofera nije simetrican. Znaci ili se doda ploca ispod ili se namesti asimetricno. Sto odgovara givi koferima od kojih je desni tanji od levog( zbog izduva). Ja sam uzeo wing rack sa fazera i on ima jos jedan dodatak, a to je vezivanje samog kraja za suvozacev fuzaster. To je nesto sto bi dodatno ojacalo celu konstrukciju, ali kod standardne verzije/ponude za xtz je nema. I wing rack je strogo drumska prica za kofere. Svaki pad je rizik da se slomi za razliku od metalnih , cevastih nosaca. A ti crash barovi sa slike imaju srednji deo sa srafovima prema hladnjaku... ne znam kako se to zavrsava prilikom pada na zemlju, ili "ujede" ram ili ce zavrsiti u hladnjak, pre bih okrenuo kontra tu vezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ti crash barovi su na izgled lijepi ali ne bas funkcionalni, bivsi vlasnik mog motora ih je imao. Kada mu se prevrnuo motor nabio mu se u rezervoar i ulubio da, sada ne znam nikako kako bih ga ispravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 11, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, el classico je napisao: Jedna lipa plavuša Vozim motor, nisam bajker. 4600 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jao na sta naidjoh, a blizu mi ujaka. Sutra moram daviti sestru da ga zove! https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=296960194&cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.modelDescription=xtz+750&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=9e8cbbf5-a77d-bdfc-873c-94572943998a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Verkleidung XTZ 750 Super Tenere kaufen auf Ricardo WWW.RICARDO.CH Startpreis: CHF 750 | Zustand: Gebraucht | Verkleidung XTZ 750 Super Tenere in Wolfwil online kaufen auf Ricardo Prati ovu...Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 11, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 4600 euraOtišla u dan.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 11, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Verkleidung XTZ 750 Super Tenere kaufen auf Ricardo WWW.RICARDO.CH Startpreis: CHF 750 | Zustand: Gebraucht | Verkleidung XTZ 750 Super Tenere in Wolfwil online kaufen auf Ricardo Prati ovu...Vozim motor, nisam bajker.Cccc, dzaba! Samo u Svici ja tamo nemam nikog, a i ne znam za carinu kako bi prosla. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Bigor je napisao: Jao na sta naidjoh, a blizu mi ujaka. Sutra moram daviti sestru da ga zove! https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=296960194&cn=DE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.modelDescription=xtz+750&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&searchId=9e8cbbf5-a77d-bdfc-873c-94572943998a Vec sam ga kontaktirao...covek se seli i zato je prodaje, cena 1300€...ima kupca koji moze doci po nju u utorak...rekao mi je da ako dodjem sa parama da je preuzmem u ponedeljak, prodace mi je, u suprotnom , nista...pokusavam da nadjem varijantu za preuzimanje...ako neko drugi ima mogucnosti, slobodno neka kontaktira vlasnika i kupi je, mislim da vredi... da, ona plavusa od 4600€ prodata u danu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Bigor je napisao: Cccc, dzaba! Samo u Svici ja tamo nemam nikog, a i ne znam za carinu kako bi prosla. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Problem sa Tenere-ama iz CH je sto su sve koje sam gledao bile sa 25 KW...sa smanjenom snagom nije moguce homologovati je u Srbiji...ako je moguce u CH ispraviti snagu u saobracajnoj na 51KW, kao takve su izasle iz fabrike, znaci zameniti sve delove u servisu koji su promenjeni da bi se spustila snaga na 25KW, mislim da bi problem bio resen...koliko bi sve to kostalo u CH, nemam pojma, mozda 800-900 chf... ova je super...da li imate predstavu za koliko ce se prodati...ne pise snaga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko kakav je zakon u BiH, dal se tamo moze ocariniti? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa Tenere-ama iz CH je sto su sve koje sam gledao bile sa 25 KW...sa smanjenom snagom nije moguce homologovati je u Srbiji...ako je moguce u CH ispraviti snagu u saobracajnoj na 51KW, kao takve su izasle iz fabrike, znaci zameniti sve delove u servisu koji su promenjeni da bi se spustila snaga na 25KW, mislim da bi problem bio resen...koliko bi sve to kostalo u CH, nemam pojma, mozda 800-900 chf... ova je super...da li imate predstavu za koliko ce se prodati...ne pise snaga...U papirima su sve 25kw i sve su na prvom servisu otvarane ali homologaciju nije moguće mijenjati u CH.Ispod karburatora u gumenim manžetama je bio umetak kojeg je trebalo vadit van, tako se dobivala 69ps.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan U BiH ne može proći homologaciju zbog Euro norme za izduvne gasove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majku mu kad sam se sinoc sjetio da bi se mozda mogla reg u Bosni nisam mogao spavati, sad se razocarah bas ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug.. Idem sutra traziti nekoga ko mi to moze prespojiti... Neko ko pravi rol barove u Bgd, kako bi mi ujedno centrirao isti. Nego, muci me ono crevo, kao da je spalo sa ne ega i sada visi kod zadnjeg tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pista 66 Napisano April 12, 2020 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Guliver je napisao: U BiH ne može proći homologaciju zbog Euro norme za izduvne gasove. Koja je norma za gasove u BiH za motore...da li to vazi i za oldtimer-e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drug.. Idem sutra traziti nekoga ko mi to moze prespojiti... Neko ko pravi rol barove u Bgd, kako bi mi ujedno centrirao isti. Nego, muci me ono crevo, kao da je spalo sa ne ega i sada visi kod zadnjeg tocka. Nije spalo i kod mene je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano April 12, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @pista za old tajmere ne važi euro norma, za njih treba neka potvrda od registrovanog old tajmer kluba ili udruženja. Za ostale motore je, mislim, euro 3, to su npr Japanci od 2003-04 pa mlađi. Uglavnom motori koji se napajaju gorivom preko karburatora ne mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Panta Zemunac said: Nego, muci me ono crevo, kao da je spalo sa ne ega i sada visi kod zadnjeg tocka. Ista priča. I malo sunčanje pred odlazak na pos'o. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano April 12, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano April 12, 2020 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan mi UskrsVozim motor, nisam bajker. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano April 12, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno niko da se sjeti! Sretan ti uskrs kolega i svima vama koji slavite, sve najbolje zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano April 12, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se, srećan Uskrs! Ne znam ni dan koji je više... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano April 12, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svim Katolicima i svima koji slave po gregorijanskom kalendaru cestitam uskrsnji praznik uz zelju za sirokim putevima, lepom vremenu i, pre svega, zdravlja!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...