Deki ZeMuN 5 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko mozda onaj alat za postavlajanje onih fluroscentnih trakica na felnama?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisi dobio uz taj set sa tracicama ???Ja mislim da imam kuci negde jedan ali nije 100 %.a i nzm dali ce ti odgovarati zavisi koje su ti debljine tracice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bi kupio trake u sirini kojoj treba kad bi nasao taj alat!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bi kupio trake u sirini kojoj treba kad bi nasao taj alat!!! Imam ruke koji ce mi alat. ;D Video si trakice na mojoj Yamahi, sve je to moja ruka uradila... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...