gaga aleksinac 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 jos uvek aktuelno zamene me zanimaju samo za neki motor od 49 cm i doplatu ili kes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Mart 10, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Mart 10, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 Daj neke slike da vidimo slikacu motor sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam ti i reko Gago, svi hoce slike odmah da vide. Ali slikaj obavezno-vredi da se vidi kao sto kazes. Inace evo malo vise informacija, moj drugar je malo skrt na recima. Model je XL600LM (i to bez sumnje, apsolutno i potpuno originalan) Fabrickih boja karoserije i agregata, felne tubeles zute, na prednoj kocnici teflonsko crevo. Tacna kilometraza koliko pise na satu, fabricki izduv. Gume su enduro. Mozda vec pogadjate.. da to je bio moj motor pre dve- tri sezone, pazen i mazen i lickan, a off road nije video nikad. Za mene je jednostavno bio pretezak i nisam se usudjivao da eksperimentisem. Radi kao Doxa. Stvarno bez mane! Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan pretezak ??? ??? on ima 150 kg sta ce da bude kada sednes na motor od 250 kg ;) pustite slike da vidimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Mart 11, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi i godiste,odakle stigao,koliko dugo u Srbiji...Jel sta radjeno,ulje,filter,lancanici,kocnice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 Daj neke slike da vidimo slikacu motor sutra hvala aco ja stvarno nisam bas rectiv Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 Honda je 1985g uvezena iz svajcarske 2008 prva registracija u srbiji uzeo sam je u top stanju kao sto je i sada, menjao sam ulje i filter za ulje drugo je sve perfektno,i ja sam je malo vozio posto imam i yamahu fzr 1000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Mart 11, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan imam takvu istu masinu u delovima,nekompletnu. p.s.motor ti je kao nov,sory za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 12, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan jel jos uvek aktulno pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 26, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika izmedju LM i R? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Mart 26, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je razlika izmedju LM i R? Najveca je u rezervoaru i alnaseru, jos par sitnih skoro zanemarljivih. Agregati gotovo identicni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ima ova, kurblu ili alnaser? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan lm/rm nemaju veze sa r. najociglednije ali nebitne razlike su u rezervoarima, sedistima, plastikama... bitnije razlike su vesanju. takodje, rm/lm imaju tubeless zicane felne! najbitnije su u agregatima. na stranu to sto svaka lm/rm ima i kurblu i anlaser. svaki agregat lm/rm ima radilicu , klipnjacu, klip, cilindar i ventile od xr (drugi hod, drugi precnik u odnosu na r). glava je pak, za razliku od xr, sa kucistem za dva karburatora. sve u svemu rm/lm je za klasu iznad r, ali nazalost ispod xr. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 27, 2010 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan lm/rm nemaju veze sa r. najociglednije ali nebitne razlike su u rezervoarima, sedistima, plastikama... bitnije razlike su vesanju. takodje, rm/lm imaju tubeless zicane felne! najbitnije su u agregatima. na stranu to sto svaka lm/rm ima i kurblu i anlaser. svaki agregat lm/rm ima radilicu , klipnjacu, klip, cilindar i ventile od xr (drugi hod, drugi precnik u odnosu na r). glava je pak, za razliku od xr, sa kucistem za dva karburatora. sve u svemu rm/lm je za klasu iznad r, ali nazalost ispod xr. ;D Zahvalan na detaljnom objasnjenju, znas li mozda i kilazu i kako stoje sa pregrevanjem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
itza 0 Napisano April 13, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: N.Bgd 7a Motocikl: Piaggio Free, Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan druze prodade li ti ovo ? ako nisi da li bi je menjao mozhda ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan druze prodade li ti ovo ? ako nisi da li bi je menjao mozhda ? aktuelno neznam sta nudis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 jos uvek aktuelno zamene me zanimaju samo za neki motor od 49 cm i doplatu ili kes aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan honda je u izuzetnom stanju bez ijedne mane, stvarno je u top stanju verujte mi vredi pogledati.1400e tel~0612338235 jos uvek aktuelno zamene me zanimaju samo za neki motor od 49 cm i doplatu ili kes moze i zamena za neki jeftiniji motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...