Jump to content

Moto Zajednica

SUZUKI

Recommended Posts

• In memoriam, 103 postova

Kakvo je mišljenje ljudi sa foruma o razlici između GSXR 600 i GSXR 750 ccm ;).Mislim na poslednje modele preciznije od 2008 pa na ovamo. Kakvo vam je mišljenje o klasi 750ccm

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 582 postova

Komso, sacekaj samo da Maki sa foruma vidi temu, i misljenje drugi je posle toga nepotrebno...  ;D ;D ;D

Sali na stranu, decko mislim da je doktorirao Suzukija, a pogotovo 750 jer ga i poseduje...

Po meni je to odlicna klasa, tj odlican kompromis za ljude kojima je 1000 mnogo a 600 malo.

600 su preslabe u malim obrtajima, tj do 8/9 hiljada su mrtve i to mnogima smeta kao na primer meni...

Vise volim kad motor poteze iz malih obrtaja da ne mora da se vozi u visokim...

Sa 600 svako obilazenje je bar jedna niza... :)

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Komso, sacekaj samo da Maki sa foruma vidi temu, i misljenje drugi je posle toga nepotrebno...  ;D ;D ;D

Sali na stranu, decko mislim da je doktorirao Suzukija, a pogotovo 750 jer ga i poseduje...

Hvala puno Kengure, a sto se Suze tice pisao sam 1000 puta i majke mi moje- ne mogu vise. Ljudi, samo malo koristite tu pretragu MOLIM VAS!!!  :-[

• In memoriam, 103 postova

Odlican tekst nema šta!Ja sam mislio na poredjenje izmedju 600 i 750,ova priča koju je Maki ispričao odnosi se na k-7 ja sam pitao za k-8 to je kao novi model.Verovatno tu ima i neke razlike.  ???

• Svrati ponekad, 227 postova

Vidi ovde:

http://www.motorcycle-usa.com/9/1359/Motorcycle-Article/2008-Suzuki-GSX-R-Comparison.aspx

E sad, kojesta sam skupio, kojesta procitao, pa nemoj da mi zameris ako gresim (jer mi nesto mrsko da taj test citam ponovo), ali mislim da bas u tom testu pise da je R600, zbog manjka obrtnog momenta, zahtevniji u smislu vozackog iskustva i trazi savrsenu preciznost kroz krivinu jer je manja mogucnost "popravke" (i u odnosu na R750 i (narocito) u odnosu na R1000).

• Zainteresovan, 655 postova

Odlican tekst nema šta!Ja sam mislio na poredjenje izmedju 600 i 750,ova priča koju je Maki ispričao odnosi se na k-7 ja sam pitao za k-8 to je kao novi model.Verovatno tu ima i neke razlike.  ???

ima, ponajvise u nalepnicama i sto je k8 ruzniji haha  8)

• Redovan, 181 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600RR

Inace suzuki je po mom misljenju najbolji motocikl a poslednjih godina imaju najbolji dizajn u svim klasama. Sto se 750 tice el su izvukli lepu konjazu em je dizajn neprikosnoven !!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja