Niske 177 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost porodični problemi su me naterali da se razdvojim od motora. Pa da počnem ovako: BMW F 650 GS, proizveden 2001, uvezen iz Italije 2009, ja sam prvi vlasnik u Srbiji. Prešao je 22000 i registrovan je do 07.2010. Kada sam ga uzeo zamenjeno je ulje MOTUL 300 V 4T Factory Line , rashladna tečnost opet MOTUL, Motocool Expert filter ulja, svećicu imam novu ali je nisam menjao jer ova radi, ako krene da zeza samo se zameni. Zamenjeni su i semerinzi prednje viljuške kao i ulje prednje viljuške ( originalni BMW semerinzi i BMW ulje za viljušku ) Lanac i lančanici su dobri uz održavanje sigurno guraju sezonu ako ne i dve. Gume su za jednu sezonu, ja sam planirao ovu sezonu da ih vozim bez zamene, ali od toga nema ništa. Jedino što me je izdalo na motoru to je regler, tako da sada umesto originalnog ima Joškin regler, koji svi hvale. Pridružujem se pohvalama. Cenim ga 3000 eura, pa očekujem vaše reakcije Poruke mi šaljite n PP ili na 063 / 247 159 od 08.03.2010. ( zaboravio sam telefon u kancelariji ). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda ovako: A sa druge strane ovako: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 7, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto je dobar. Cena je odlicna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan lAZE. NECE DA PRODA MOTOR!!!!!!!!!!!!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam, jel se prodaje ili ne, molim vlasnika da razjasni ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam, jel se prodaje ili ne, molim vlasnika da razjasni ;D a sta je tu smesno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je zelenko a ne smesko, a poruka iznad ima tezinu ko kada bi ja sada napisao da Niske motor prodaje za 1000 eur. Pa sam pomislio da nije sala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja ovog motora je obustavljena. Motor vise nije na prodaju. Izvinjavam se ali došlo je do toga da ću problem koji sam imao uspeti da rešim i bez prodaje motora, a to znači da motor ostaje moj. Dodatno se izvinjavam momku koji je danas trebao da dodje i pogleda motor, ali sam ga zvao bukvalno 1 minut kasnije pošto mi se otvorilo novo rešenje i pošto sam odlučio da motor ostaje kod mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...