Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav iz Beograda

Recommended Posts

• Drug član, 1110 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

CAO svima koliko Vas ima, a vidim da Vas ima podosta!

Moje ime je Igor, volim sve sto vole i mladi, skupljam salvete i znacke i slicice  ;D....

HAHAHAH

Sad malko ozbiljno!

Igor jeste ime, iz Beograda sam, ne skupljam slicece, ali skupljam SAABove... Navucen na SAAB virus!

Sad ...

Malk sam odlepio i za motorima... Tacnije YAMAHA SUPER TENERE! Motor mi zavrteo mozak!

Imam 34 godine i ponosam tata jedne devojchice od 5 godina...

Sad ... Pitanje iskusnima...

Vozio sam svojevremeno ove trotinete od 50 ccm, skuterchice kao... i to mi onako... ko bicikl...

E sad posto sam odlepio na ST, pitanje...

Koliko je pametno da kupim ST kao prvi motor?

Procitao sam mnogo toga ovde i na drugim mestima o ST i vecnoj borbi ST i AT... ipak nekako mi se ST svidja, a i nemam nekih ambicija za OFF ROAD. Visko sam 180cm... Da li imam dovoljno visine za ST?

Ne znam da li me razumete. Nisam divljak, izdivljao sam se sa autima... i kad mi se divlja imam SAAB 9000 sredjen sa 260KS i kad mi se divlja ... autoput 2 nocu i stisnem papucicu. 2 Tocka nikad nisam video kao divljanje... nego kao uzivanje...

Eto toliko od mene za pocetak...

Hvala unapred na nadam se iskrenim preporukama kakve god bile!

Igor aka TAZZ

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12450 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Prvo, dobrodošao!

A kao drugo, dobar i jak motorin si "ošacovao" :D Malo je veliki i težak (koji nije?) ali i ja sa istom visinom vozim ga bez problema...stvar navike.

Nabavi ti jednu što pre pa da vidiš ekipe koja se uvek nađe za vožnju a o uživanju koja se sa autom ne može porediti da ne pričam :D

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Pozdrav i dobrodošao... što se tiče STa i meni je to prvi veliki motor i mogu ti reći što ga više vozim to sam zadovoljniji... što se visine tiče ne brini, može ST da se spusti malo na amortizer, malo na sedište... (moja je spuštena, prethodni vlasnik mislim da nije bio viši od 175cm)

Motor ima dovoljno snage, takva je pozicija sedenja da ti imaš odličan pregled u saobraćaju a i drugi te vide... gomila pluseva i mislim da se nećeš prevariti sa izborom  ;)

• Drug član, 1110 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Hvala svima!

@ itza... evo kume evo... ce se vozimooooo...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja