g-tec 9 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kupio sam kappa nosac za kofer (potpuno je isti kao i givi jer su kappa nosaci i rolbarovi kopija givija), samo problem je sto uopste ne mogu da ga montiram na motor, cevast je i krivine nisu dobro napravljene, mogu da zavrnem po jedan sraf sa obe strane a o druga dva ne vredi ni pomisliti. Zanima me jel to uobicajeno kada se kupi tako nesto da moras da se polomis da bi namestio, prvi sam vlasnik motora tako da nema govora da je mozda na motoru nesto krivo. Ne znam da li da probam da ga vratim ili da nadjem nekog ko ima masinu za savijanje cevi pa da napravim krivine kako treba. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Mart 4, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne smejem se tvojoj muci, vec je to stvar koja se redovno desava. Skorasnji primer, kupljeni givi/jevi nosaci ya kofere na novoj Apriliji, lepo pasuju...skinemo ih pokusamo da namontiramo na drugu Apriliju, isto godiste i mesec proiyvodnje i nema sanse da se namontiraju, sve rupe su pomerene...i sta reci na kraju, u cemu je kvaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan ne smej se vec mi nadji masinu za savijanje pa da napravim nesto od toga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 4, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dodji na Ledine u Bgd, ima i hidraulicnih masina i CO2 aparata i dobrih majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala scuba na ponudi, videcu sta odlucim, mozda odem do prodavnice da probam druge nosace, ko zna, mozda neki drugi sednu na mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 6, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 14, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan drugari pomozite mi da nabavim nosace bisaga za hondu sedow 6oo neznam ako ima neko neka mi sajavi ovde janko kisac demro.st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...