sPlaTT 0 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan Gilera dna 49ccm dobar ili los motor? probao ga je neko ?kako ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Probao ja. Isla je užasno, ali sa tim motorom definitivno nesto nije bilo u redu. Ona ima ubrizgavanje, da li je zezala struja, ili sta se desavalo pojma nemam, 30km/h nije mogla da predje. Kažem struja jer joj digitalna tabla i obrtomer uopste nisu radili... U to da ne ulazim, pojma nemam oko toga, bila je pokvarena i isla je lose. Inače užasno zanimljiv motor, za mene mnogo bolji od skutera. Lepo izgleda, interesantan polozaj u voznji, baš zujka... Kao neki mali namunjeni naked. Ima i vodeno hladjenje. Ako je dobra i ako nisu neke velike pare, moj savet uzmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je unutra klasican Gilerin agregat koji ide i na Runner-a tako da je i budzenje lako jer ima delova. Bio je davno jedan u Zrenjaninu ali ga nisam video vec dugo. Ne znam da liu se jos uvek pproizvodi, znam da postoji vec dugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja taj motor mada ga nisam nikad probao mislim da dodbro ide .gilere imaju dobre agregate kolko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Mart 1, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Lijep motor, ali moj ti je savjet da ga ne uzimaš ;D . Davno mi je jedan nudio zamjenu za Peugeota.... baš davno, pa se sjetih tog motora. To ti je automatik. Ako hoćeš već da voziš "takav tip" motora, što ne uzmeš Apriliu RS50 ili Yamahu TZR50 ili.......tako nešto manualni mjenjač.....bolje nego "naked automatik" ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih baš uzeo ovo umjesto TZR-a, baš zato što je automatik. S TZR-om kreneš sa semafora i izšaltaš 6 brzina dok stigneš do 40km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam meni je ono ok. . .jos je automatik sto je meni bolje i bezbolnije samo neznam posto su delovi za njega . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa neznam meni je ono ok. . .jos je automatik sto je meni bolje i bezbolnije samo neznam posto su delovi za njega . . . Pa delovi bi po nekoj logici trebali biti isti kao i za runnera, sto se same masine tice. Jedino ako ne daj Boze polupas plastike i ostale delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gledah po oglasima, imaju dve od 1200 i dve od 1500. Recimo da toliko kosta i neki noviji skuter. Ja bih uvek pre vozio DNA, za iste pare budeš drugačiji od ostalih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Mart 2, 2010 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan S TZR-om kreneš sa semafora i izšaltaš 6 brzina dok stigneš do 40km/h ;D ;D ;D Ako ti automatik više ogovara ili tek počinješ da voziš, pa zbog toga misliš da ti je "sigurnije" autamatik, onda ga uzmi....vidi šta tebi najbolje odgovara, ti ćeš ga voziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan zanima me posto bi bio prednja maska sa svetlom onim digitalnim km/h i sve sto spada u prednju masku. . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sve sto bi kupovao od ovlascenih distributera-mnogo. Tako je i za sve ostale marke i modele. A sto te to odmah zanima? Da li si nasao neki skucan ili pravis racun unapred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic 9 Napisano Mart 3, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bas dobro sto je automatik a mozes i da ga nabudzis zabavno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sPlaTT 0 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 34 postova Motocikl: piaGGio TypHoon Prijavi odgovor kao problematičan ma ostacu ja na mom automatiku . . . extra je on za pocetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...