Pablo 2256 Napisano Novembar 16, 2005 Vlasnik sajta, 5394 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o skuteru od 900 kubika? :roll: Honda E4-01 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da ima 5000 kubika i 1000 konja za mene je to skuter i dovidjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 16, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jeste skuter, ali je ocigledno kako ce izgledati buducnost motocikala za 10-15 godina- cenim da ce trzister biti popunjeno otprilike 50-50% sa masinama sa manuelnom promenom brzina, i sa automatikom (variomatom, ili "moto tiptronikom" odnosno automatikom sa manuelnom promenom stepena prenosa, na dugme) Licno, bio bih super zadovoljan da mogu da kupim i vozim ovko nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Novembar 16, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Buducnost motorcikala ce se sigurno promeniti, kao sto se menja sve zivo, navikavacemo se nasta moramo.Moj kicni stav je da to nije motor , na kraju krajeva svaki motor koji ni jednim svojim delom ne odise barem malo sportskim duhom za mene nije motor.Meni motor nije samo prevozno sredstvo ili vozilo na dva tocka na kojem uzivam , nego i slatka alatkica sa kojom mogu malo ponekad zadovoljiti svoje adrenalisnke strasti , a kad vidim skuter ja jednostavno vidim samo motorno vozilo koje ima dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 16, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da ima 5000 kubika i 1000 konja za mene je to skuter i dovidjenja I to RUUUUUUŽAN scoot Može buduænos' da bidne kakva oæe al' Dirty je 200% u pravu. Di nema adrenalina nema ni bajka :x :x :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 16, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze da ima 5000 kubika i 1000 konja za mene je to skuter i dovidjenja I to RUUUUUUŽAN scoot Može buduænos' da bidne kakva oæe al' Dirty je 200% u pravu. Di nema adrenalina nema ni bajka :x :x :x Slazem se.Kakav je to uzitak da samo odvrnes gas,a da nema kvacila i menjaca,nozne kocnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Novembar 16, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o skuteru od 900 kubika? :roll: Po meni je i Honda GoldWing odavno postala skuter. Ako bi hteo da se vozim na tako necemu, onda bi lepo seo u kola. Ja razumem samo mlade koji voze skutere, jer roditelji ne mogu da "prevale" motor kroz glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
martins 0 Napisano Novembar 17, 2005 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan buducnost je rezervisana za elektro pogon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 17, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan buducnost je rezervisana za elektro pogon Pa bez obzira na to,ne trebaju oni da sad prave igracke...Mislim da ce se ovaj scooter jako slabo prodavati zbog: 1.Ipak je to samo scooter... 2.Cyberspace izgled... :cry: :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 17, 2005 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce se ovaj scooter jako slabo prodavati zbog:1.Ipak je to samo scooter... 2.Cyberspace izgled... :cry: :x A i koštaæe... više nego hornet 900 :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 17, 2005 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa bez obzira na to' date='ne trebaju oni da sad prave igracke...Mislim da ce se ovaj scooter jako slabo prodavati zbog: 1.Ipak je to samo scooter... 2.Cyberspace izgled... [/quote'] Ne verujem. Da ti je neko pre 10 godina rekao da ce se voziti skuteri od 500 i 600ccm sta bi pomislio? Mislim da svako ko danas vozi maxi skuter i nema nikakvu nameru da predje na klasicne motorcikle a ima $$ je potencijalni kupac ove Honde. A to da ce biti skup, pa skup je i Scarabeo i Nexus i X9 i Burgman i....pa ih ima koliko hoces! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...